Νέο, ψηλό, μελαχρινό για την Κέιτ Γουίνσλετ

26.07.2010
Μόνο τέσσερις μήνες πέρασαν από τον χωρισμό της με τον Σαμ Μέντες (Sam Mendes) και η 34χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται πως τη βρήκε την παρηγοριά της. Αν και μόνο έτσι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ένα πανύψηλο, νεότατο, μελαχρινό μοντέλο, εδώ που τα λέμε!

Μόνο τέσσερις μήνες πέρασαν από τον χωρισμό της με τον Σαμ Μέντες (Sam Mendez) και η 34χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φαίνεται πως τη βρήκε την παρηγοριά της. Αν και μόνο έτσι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ένα πανύψηλο, νεότατο, μελαχρινό μοντέλο, εδώ που τα λέμε!

Σύμφωνα με τις "κακές γλώσσες" εδώ και λίγες εβδομάδες η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) δεν κάνει βήμα χωρίς τον κατά δέκα χρόνια νεότερό της, Λούις Ντάουλερ (Louis Dowler), ο οποίος έχει "πρωταγωνιστήσει" σε πολλές καμπάνιες του οίκου Burberry. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων σε πάρτι και όπως μεταδίδει την εφημερίδα "News of the World", από τότε είναι αχώριστοι. "Έχουν βγει σε πολλά ραντεβού και τα πάνε πολύ καλά", αποκάλυψε κοινός τους φίλος στην εφημερίδα.

"Ο Λούις έχει μία τέλεια αίσθηση του χιούμορ, λατρεύει το σερφ και παρόλο που λόγω της ομορφιάς του κερδίζει πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον και τα βλέμματα, δεν είναι το τυπικό μοντέλο. Είναι πολύ προσγειωμένος", συμπλήρωσε.

Η Γουίνσλετ χώρισε από τον σκηνοθέτη σύζυγό της τον Μάρτιο και αμέσως μόλις ανακοίνωσαν -από κοινού- τα νέα, πήγε στο Μεξικό με τα δύο παιδιά της, το 6χρονο Τζο Μέντες (Joe Mendes) και την 9χρονη Μία (Mia), κόρη της από τον προηγούμενο γάμο της με τον επίσης σκηνοθέτη Τζιμ Θρίπλτον (Jim Threapleton).

Το ζευγάρι φαίνεται να είχε έναν φιλικό χωρισμό παρά τις φήμες περί τρίτου προσώπου, από τη μεριά του Μέντες. Η στενή φιλική σχέση του σκηνοθέτη με την την 27χρονη ηθοποιό Ρεμπέκα Χολ (Rebecca Hall), είχε συζητηθεί πολύ, ενώ οι ίδιοι οι "πρωταγωνιστές" είχαν αρνηθεί τις σχετικές φήμες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Κέιτ εμφανίστηκε απίστευτα λαμπερή και ανανεωμένη την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για διαφημιστική καμπάνια στην οποία θα πρωταγωνιστεί. Μάλλον η παρέα με τον Λούις της κάνει καλό!

Η Γουίνσλετ μένει προς το παρόν στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Γκρίνουιτς Βίλατζ, όπου τα παιδιά της πηγαίνουν σε ιδιωτικό σχολείο. Από την άλλη πλευρά, ο Ντάουλερ, ο οποίος γεννήθηκε στην Κορνουάλη και ζει μόνιμα στο Λονδίνο, ταξιδεύει πολύ λόγω της δουλειάς του, άλλα όπως φαίνεται, κάπου μεταξύ αεροδρομίων, φωτογραφήσεων και γυρισμάτων τις έχουν βρει τις ισορροπίες τους και προχωρούν αναλόγως.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα