Η Gaga "ξεβράκωτη" στο γήπεδο

21.06.2010
Τι 'χες Gaga, τι 'χα πάντα! Για κάποιο περίεργο λόγο, όταν η Lady Gaga, κατά κόσμον Στέφανι Τζερμανότα, σκέφτεται ποιό συνολάκι να βάλει για να πάει στο γήπεδο, καταλήγει να βγαίνει από το σπίτι ημίγυμνη φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.

Τι 'χες Gaga, τι 'χα πάντα! Για κάποιο περίεργο λόγο, όταν η Lady Gaga, κατά κόσμον Στέφανι Τζερμανότα, σκέφτεται ποιό συνολάκι να βάλει για να πάει στο γήπεδο, καταλήγει να βγαίνει από το σπίτι ημίγυμνη φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.

Έτσι, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, η 24χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια πήγε να παρακολουθήσει σαν σωστή οπαδός, τον αγώνα μπέιζμπολ των 'New York Yankees" με τους "Mets", φορώντας μια φανέλα της αγαπημένης της ομάδας και μόνο τα μαύρα εσώρουχά της από μέσα.

Και μην φανταστείτε πως η φανέλα ήταν κουμπωμένη και δεν άφηνε ακάλυπτο το κορμί της Gaga. To αντίθετο μάλιστα. Η τραγουδίστρια έκανε ό, τι μπορούσε για να δούμε ξεκάθαρα το μπούστο της ενώ και οι φίλοι και οπαδοί που βρέθηκαν στην ίδια κερκίδα με την τραγουδίστρια του "Alejandro" κοιτούσαν εκστασιασμένοι το παράξενο θέμα που τους προσέφερε η Lady.

Η Gaga έχει αναπτύξει τη συνήθεια του να πηγαίνει στα παιχνίδια των "Yankees" στο γήπεδό τους στη Νέα Υόρκη απ' όταν ήταν μικρή και την έπαιρνε μαζί του ο πατέρας της.

Πριν βγει από το σπίτι της για να φτάσει στο γήπεδο, η Gaga είχε ενημερώσει για την έξοδό της αυτή, τους θαυμαστές της στο "Twitter":

"Έλιωσα τον πισινούλη μου στο γυμναστήριο. Καιρός ν' ανταμειφθώ με μια κρύα μπύρα στο γήπεδο".

Και αυτό ακριβώς έκανε η Lady που παρά την ήταν των "Yankees" με σκορ 4-0, η 24ρονη τραγουδίστρια φάνηκε να διασκεδάζει αρκετά το παιχνίδι ενώ δεν σταμάτησε να ποζάρει μαζί με θαυμαστές της.

Αυτή είναι η δεύτερη αμφιλεγόμενη εμφάνιση της Gaga στο γήπεδο με περιβολή που δεν συνηθίζεται αφού πριν από 10 ημέρες περίπου είχε εμφανιστεί στον αγώνα των "New York Mets" εναντίον του "San Diego Padres", φορώντας ένα σουτιέν με τρουκς και αθλητικά παπούτσια.

Εκείνη την ημέρα, η Gaga πίστευε πως θα γλυτώσει αλλά μόλις την εντόπισε κάποιος επαγγελματίας φωτογράφος, εκείνη σήκωσε χωρίς τακτ το μεσαίο της δάχτυλο @@!

Πάντως, πολλοί πίστευαν πως με τέτοια αμφίεση, η Gaga δεν θα ξαναέμπαινε στο γήπεδο αλλά τελικά εκείνη διέψευσε τους πάντες. Ασορτί με την φανέλα των "Yankees" και τα εσώρουχα, η Gaga συνδίασε λεοπάρ μπερέ και στρογγυλά γυαλιά ηλίου!

Eπιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια