Γιατί... τρέμουν οι επώνυμοι τον Ψινάκη;

08.12.2008
Οι αγαπημένες μας φάρσες σε επώνυμους ξαναγυρίζουν στη μικρή οθόνη διά χειρός Ηλία Ψινάκη. Ο γνωστός μάνατζερ συζητάει εδώ και καιρό για μια εκπομπή που θα... ξαφνιάζει τους επώνυμους

Οι αγαπημένες μας φάρσες σε επώνυμους ξαναγυρίζουν στη μικρή οθόνη διά χειρός Ηλία Ψινάκη. Ο γνωστός μάνατζερ συζητάει εδώ και καιρό για μια εκπομπή που θα... ξαφνιάζει τους επώνυμους στα πρότυπα του «Άλλα κόλπα» που παρουσίαζε στο παρελθόν ο αείμνηστος Βλάσσης Μπονάτσος.

Την επιστροφή του στην τηλεόραση ετοιμάζει ο δαιμόνιος Ηλίας Ψινάκης. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, ο δημοφιλής μάνατζερ έχει περιορίσει τις εμφανίσεις του και προτιμάει να παραμένει σπίτι του, προκειμένου να προετοιμαστεί πλήρως για το comeback του στην τηλεόραση. Αρχικά, το συγκεκριμένο concept, με τον τίτλο «Ηλία, darling», προτάθηκε για να υλοποιηθεί μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Ωστόσο, με βάση πληροφορίες από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η συμφωνία ναυάγησε και ο σταθμός αρνήθηκε να προχωρήσει. Έτσι, λοιπόν, ο Ηλίας Ψινάκης έχει ήδη στραφεί σε άλλα κανάλια με στόχο να πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο σόου, αφού πιστεύει πολύ στην ιδέα και έχει ενθουσιαστεί.

Μάλιστα, οι πληροφορίες μας τον θέλουν να συνομιλεί τόσο με το κανάλι του Αμαρουσίου όσο και με το Star, ώστε να κλείσει την τελική συμφωνία και να βγει το σόου στην οθόνη μετά τις γιορτές. Φαίνεται ότι ο Ηλίας Ψινάκης ζήλεψε τη δόξα του Σάκη Ρουβά στο «Χ-Factor» και είναι πανέτοιμος να επιστρέψει στην τηλεόραση με ένα ανατρεπτικό σόου. Άλλωστε, πρόκειται για ένα πρόσωπο που, όποτε εμφανίζεται στη μικρή οθόνη, τα μηχανάκια τρελαίνονται και τα νούμερα που σημειώνει είναι υψηλά.Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα ταξιδέψει και στο Λος Άντζελες, προκειμένου να ολοκληρώσει το concept που έχει στο μυαλό του και να το εμπλουτίσει με πρωτότυπες ιδέες. Εκεί θα παρακολουθήσει και την εκπομπή του Άστον Κούτσερ, που κάνει ένα περίπου ίδιας φιλοσοφίας σόου. Στο άκουσμα και μόνο της είδησης αυτής, μάλιστα, πολλοί είναι οι διάσημοι εκείνοι που έχουν θορυβηθεί, αφού ο Ηλίας Ψινάκης μετά την απουσία του από τα κοσμικά δρώμενα το σίγουρο είναι πως θα επιστρέψει φορτσάτος και έτοιμος για δράση!

Δέσποινα Κωστορρίζου