Ο πελαργός επισκέφτηκε την Νίκι Τέιλορ

31.10.2008
Τον καρπό του έρωτα τους περιμένουν η Νίκι Τέιλορ και ο σύζυγός της, Μπάρνεϊ Λαμάρ. Την είδηση ότι ο πελαργός επισκέφθηκε το ευτυχισμένο ζευγάρι επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του τοπ μόντελ, αποκαλύπτοντας ότι το μωρό τους

Τον καρπό του έρωτα τους περιμένουν η Νίκι Τέιλορ και ο σύζυγός της, 28χρονος οδηγός αγώνων Μπάρνεϊ Λαμάρ. Την είδηση ότι ο πελαργός επισκέφθηκε το ευτυχισμένο ζευγάρι, επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του τοπ μόντελ, αποκαλύπτοντας ότι το μωρό τους θα γεννηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο.

Το σούπερ μόντελ και ο κατά 5 χρόνια νεώτερος σύζυγος της, γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2005 σε φιλανθρωπική εκδήλωση και ο έρωτας τους υπήρξε κεραυνοβόλος: «Όταν συνάντησα τον Μπάρνεϊ είπα από την πρώτη στιγμή ότι αυτός είναι ο άντρας που θα παντρευτώ» δήλωσε λίγο αργότερα το 33χρονο μοντέλο.

Ο γάμος τους έγινε ένα χρόνο αργότερα, συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2006, στην Καλιφόρνια. Αυτό είναι το πρώτο παιδί που θα αποκτήσουν μαζί, ενώ η Τέιλορ έχει ήδη δίδυμα αγόρια, 13 ετών από τον πρώτο της γάμο με τον αθλητή, Ματ Μαρτίνεζ.