Παραλίγο να καεί ζωντανός ο Νικ Νόλτε

08.10.2008
Ο Νικ Νόλτε που το καλοκαίρι βρέθηκε στην Αρκαδία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας "Arcadia lost",έμεινε συγκλονισμένος απο το μέγεθος της καταστροφής που άφησαν πίσω οι πυρκαγιές στην Πελοπόννησο.Αλλά δεν γνώριζε οτι σύντομα θα ερχόταν αντιμέτωπος με τον εφιάλτη της φωτιάς, όταν το σπίτι του στο Μαλιμπού τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο Νίκ Νόλτε, που το καλοκαίρι βρέθηκε στην Αρκαδία για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας "Arcadia lost" με θέμα τις, πυρκαγιές στην Πελοπόννησο, έμεινε συγκλονισμένος από το μέγεθος της καταστροφής. Αλλά δεν γνώριζε ότι σύντομα θα ερχόταν αντιμέτωπος και στην πραγματικότητα με τον εφιάλτη της φωτιάς, όταν το σπίτι του στο Μαλιμπού τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο 67χρονος ηθοποιός, χρειάστηκε να πηδήξει από παράθυρο για να αρπάξει την σωλήνα του νερού και να παλέψει με την φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του το πρωί της Τρίτης 7/10.

Βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα, στον πάνω όροφο της μεζονέτας όταν μύρισε καπνό ο οποίος,όπως διαπίστωσε προερχόταν από τα ηλεκτρικά στο σαλόνι.

Κάλεσε την πυροσβεστική, αλλά προσπάθησε να ελέγξει την κατάσταση και μόνος του, χωρίς όμως αποτέλεσμα! Η φωτιά προκάλεσε ζημιά ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων, σχεδόν ολική καταστροφή.

Ο ηθοποιός διακομίστηκε το νοσοκομείο, με γρατζουνιές στα χέρια αλλά και δύσπνοια εξαιτίας του καπνού, ενώ παράλληλα τον παρακολουθεί ο προσωπικός γιατρός όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του. Ο τραυματισμός μπορεί να μην είναι σοβαρός αλλά ο ηθοποιός έχασε μαζί με το σπίτι και μια μεγάλη συλλογή από έργα τέχνης και αντίκες!