Τα δάκρυα του Κώστα Μακεδόνα!

30.09.2008
Τελικά, οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ! Αφορμή γι αυτό μας έδωσε ο Κώστας Μακεδόνας, που στα τέλη Αυγούστου επισκέφτηκε, για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε πέρυσι εν πτήσει, το Τατόι

Τελικά, οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ! Αφορμή γι αυτό μας έδωσε ο Κώστας Μακεδόνας, που στα τέλη Αυγούστου επισκέφτηκε, για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε πέρυσι εν πτήσει, το Τατόι, προκειμένου να δει από κοντά κάποιες πτήσεις ως θεατής αυτή τη φορά και όχι εκτελώντας χρέη πιλότου, αν και θα το ήθελε πολύ.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα αναρρώσει πλήρως από το ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια πτήσης σύντομα. Ο ίδιος αγωνιά για τη στιγμή που θα επιστρέψει στο αγαπημένο του χόμπι, σε τέτοιο βαθμό που δεν άντεξε και ζήτησε από φίλους του να τον πάνε στο Τατόι, για να παρακολουθήσει κάποιες ερασιτεχνικές πτήσεις. Να δει και να χαρεί για ακόμα μια φορά το θέαμα που τον ευχαριστεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, βρέθηκε στο Τατόι, όπου και μόνο που άκουγε το θόρυβο των κινητήρων των αεροπλάνων αισθανόταν ευτυχισμένος και η επιθυμία του να ξαναπετάξει μεγάλωνε ακόμα περισσότερο. Ναι, μη σας κάνει εντύπωση που θα ρισκάρει και πάλι να βρεθεί στους αιθέρες. Κάποια στιγμή μάλιστα συγκινήθηκε και δάκρυσε, αφού θέλει πολύ να ξαναπετάξει και να βλέπει τον κόσμο από ψηλά.

Το είχε δηλώσει μάλιστα και στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στους δημοσιογράφους στη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, δηλαδή ότι θα επιστρέψει στο πιλοτήριο του αεροπλάνου αμέσως μόλις αναρρώσει. Έπειτα από τρεις ώρες παραμονής του στο Τατόι επέστρεψε στο σπίτι του εμφανώς ανανεωμένος και με περισσότερη δύναμη. Για ακόμα μια φορά περαστικά απ όλους μας, Κώστα!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ