Τον θέλουν δήμαρχο οι Καλαματιανοί

02.10.2008
Πολιορκείται εδώ και πολλά χρόνια ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Από ποιους; Από τους συγχωριανούς του στην Καλαμάτα

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Πολιορκείται εδώ και πολλά χρόνια ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος. Από ποιους; Από τους συγχωριανούς του στην Καλαμάτα, που όλοι τον αγαπάνε και τον εκτιμάνε ως καλλιτέχνη, αλλά πολύ περισσότερο για το ήθος και το χαρακτήρα του.

Εδω και περίπου είκοσι χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος δέχεται προτάσεις και μάλιστα από όλα τα κόμματα για να «κατέβει» υποψήφιος με το συνδυασμό τους. Ποτέ του δεν έχει απαντήσει όμως θετικά, αφού πιστεύει ότι έχει ακόμα να προσφέρει πολλά ως ηθοποιός. Είναι κάτι που τον τιμάει από τη μία, αλλά από την άλλη, αν το πάρει απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, τότε δεν θα μπορεί να συνεχίσει να είναι αφοσιωμένος στην τέχνη που αγαπάει και υπηρετεί επί τριάντα ολόκληρα χρόνια και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Δεν είναι λίγο πράγμα να ξέρεις ότι σε αγαπάνε τόσο πολύ οι άνθρωποι του τόπου καταγωγής σου! Ο λόγος που κυριολεκτικά τον λατρεύουν όλοι στην Καλαμάτα είναι γιατί ποτέ του δεν το «έπαιξε» σταρ και δήθεν. Ήταν πάντοτε προσιτός, ακόμα και τη δεκαετία που μεσουρανούσε και ήταν το απόλυτο αρσενικό για όλο το γυναικείο πληθυσμό. Εκτός από την ομορφιά και το ταλέντο του, ο κ. Μιχαλόπουλος είναι και βαθιά σκεπτόμενο άτομο. Μπορεί να ήταν «ατίθασο» νιάτο, ωστόσο τα βράδια στο σπίτι του διάβαζε πάντοτε βιβλία μέχρι να κοιμηθεί. Αυτό, μάλιστα, ήταν ένα από τα προτερήματά του που άρεσαν ιδιαίτερα στη Ρούλα Κορομηλά.

Επικοινωνήσαμε με το γνωστό ηθοποιό και τον ρωτήσαμε αν αληθεύουν οι φήμες ότι πάει για δήμαρχος! «Η φήμη ότι βάζω υποψηφιότητα υπάρχει τουλάχιστον εδώ και δύο δεκαετίες. Δεν είναι κάτι που δεν περνάει από το μυαλό μου, όμως είναι πολύ νωρίς για να αφήσω τη μεγάλη μου αγάπη, την υποκριτική. Μπορεί στο μέλλον, ποιος ξέρει;» ήταν η απάντησή του.