Παντρεύεται ο Χρήστος Λούλης!

23.09.2008
Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 18:00 θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο Χρήστος Λούλης με την αγαπημένη του Έμιλυ Κολιανδρή. Το μυστήριο θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στο «Ιsland»

Τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στις 18:00 θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο Χρήστος Λούλης με την αγαπημένη του Έμιλυ Κολιανδρή. Το μυστήριο θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου στο «Ιsland» και θα είναι σε στενό κύκλο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου 5 χρόνια στην Κύπρο, τόπο καταγωγής της Έμιλυ. Από την πρώτη στιγμή κιόλας που συναντήθηκαν κατάλαβαν πως τους δένει μια αόρατη δύναμη, η οποία σύντομα τους έκανε να έρθουν ακόμη πιο κοντά. Έτσι, οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός τους μιλάνε για ένα μεγάλο έρωτα, αλλά και για ένα ζευγάρι που κάθε μέρα που περνάει δένεται όλο και περισσότερο. Γι αυτό και η κατάληξη στα σκαλιά της εκκλησίας ήταν αναμενόμενη για πολλούς.

Τόσο ο Χρήστος όσο και η Έμιλυ θέλουν να περάσουν μια αξέχαστη μέρα, την οποία να θυμούνται πάντα με χαρά. Στο γάμο δεν θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ευτυχία τους παρά μόνο με ελάχιστους καλεσμένους, αφού αυτή ήταν η επιθυμία τους. Θέλουν το μυστήριο να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με λίγους συγγενείς και φίλους. Μετά την τελετή θα ακολουθήσει πάρτι στον ίδιο χώρο.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στο ζευγάρι η ώρα η καλή!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ