"Κι εγώ τ' εμέτερον είμαι"!

17.09.2008
«Η πιο ακραία συμπεριφορά που έχω δεχθεί από θαυμαστή ήταν όταν κάποιος με χούφτωσε μέσα στο καμαρίνι μου. Τον τράβηξα από τη γραβάτα και τον έβγαλα από την πίσω πόρτα, μόνη μου»!

«Η πιο ακραία συμπεριφορά που έχω δεχθεί από θαυμαστή ήταν όταν κάποιος με χούφτωσε μέσα στο καμαρίνι μου. Τον τράβηξα από τη γραβάτα και τον έβγαλα από την πίσω πόρτα, μόνη μου»!

Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα είπε η Έλενα Παπαρίζου, που μίλησε με χειμαρρώδη τρόπο για τα συναισθήματα, τα προσωπικά και τα σχέδιά της στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Χαριζάνη (φωτό) στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης 92,8 Ελληνικός FM. Παραθέτουμε μερικά από αυτά που μας έκαναν εντύπωση και θα συζητηθούν.

«Η Eurovision ήταν ένα εισιτήριο για να μπω στις καρδιές όλων των Ελλήνων. Είτε πρώτη είτε δεύτερη ή τελευταία να ήμουν στην Eurovision, συμφωνώ με αυτό που είπε η κυρία Δάφνη Μπόκοτα: Η Eurovision δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν».

«Θέλω να κάνω καριέρα στο εξωτερικό, αλλά όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα. Θα συνεχίσω να κάνω τραγούδια στα ελληνικά για όλη μου τη ζωή».

«Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι ο Σάκης Ρουβάς θα μας εκπροσωπήσει στην επόμενη Eurovision. Έχουμε συνεργαστεί, είναι καταπληκτικός συνάδελφος και τον αγαπώ πολύ. Εύχομαι να πάρουμε την πρωτιά».

«Η τελευταία φορά που έκλαψα ήταν στο Κιλκίς, από όπου κατάγεται η μητέρα μου. Στη συναυλία συγκινήθηκα με τον κόσμο. Άνοιξα τα χέρια μου και είπα: Κι εγώ τ εμέτερον είμαι»!

«Γνωρίζω ότι είμαι πρότυπο για πολλά παιδιά, αλλά με φοβίζει, γιατί κι εγώ άνθρωπος είμαι, μπορεί να πω κάτι λάθος, να κάνω κάτι λάθος. Δεν είμαι άγιος, στο τέλος της ζωής μου θα κριθώ».

«Ο γάμος δεν αγχώνει ούτε εμένα ούτε το σύντροφό μου (Τόνι Μαυρίδης). Στις 10 Σεπτεμβρίου κλείνουμε μαζί 9 χρόνια. Την προσωπική μου ζωή δεν θα τη χρησιμοποιούσα ποτέ για να κάνω δημόσιες σχέσεις».

«Ο σύντροφός μου με καταλαβαίνει και με προσέχει πάρα πολύ, όπως κι εγώ εκείνον. Δεν καταπιέζουμε ο ένας τον άλλο».

«Έχω αγοραφοβία. Την αντιμετωπίζω όμως, προσπαθώ, το παλεύω. Αν δεν έχω άτομο μαζί μου που εμπιστεύομαι, φοβάμαι πάρα πολύ».

«Δεν θα έκανα ποτέ γυμνή φωτογράφηση. Δεν έχω πρόβλημα με το σώμα μου, ούτε όταν βάζω κιλά».

«Η πιο ακραία συμπεριφορά που έχω δεχθεί από θαυμαστή μου ήταν όταν κάποιος με χούφτωσε μέσα στο καμαρίνι μου. Τον τράβηξα από τη γραβάτα και τον έβγαλα από την πίσω πόρτα, μόνη μου»!