Δέσποινα Βανδή: Διέκοψε το Ένα τσιγάρο διαδρομή για να πάρει ένα φιλί από τον Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή: Διέκοψε το Ένα τσιγάρο διαδρομή για να πάρει ένα φιλί από τον Μπισμπίκη
Χαμός χθες βράδυ στο Θέατρο Πέτρας

Μια συναυλία που θα μείνει στην ιστορία έδωσε χθες η Δέσποινα Βανδή στο κυριολεκτικά ασφυκτικά γεμάτο Θέατρο Πέτρας. Και φυσικά είχα από κάτω στα VIP τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους. Από την κόρη της Μελίνα, στην οποία αφιέρωσε και τραγούδι, ως φυσικά και τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη που επέστρεψε από την Κρήτη για να βρίσκεται μαζί της σε αυτή τη σημαντική για εκείνη βραδιά.

Στα πλαίσια της περιοδείας που κάνει για τα 30 χρόνια της καριέρας της η Δέσποινα έχει φτιάξει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και όχι μόνο. Και είναι ένα πρόγραμμα που τη συγκινεί και τη φορτίζει συναισθηματικά πολύ καθώς για κάθε τραγούδι που λέει, χιλιάδες αναμνήσεις ζωής περνάνε μέσα από το κεφάλι της.

C0191T01_58321.JPG

Και χθες όταν ξεκίνησε το Ένα τσιγάρο διαδρομή, έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Να τολμάνε να αλλάξουν τη ζωή τους και να την πιάσουν από την αρχή γιατί ο χρόνος περνάει γρήγορα.

Και την ώρα που τραγουδούσε φορτισμένη το "Ένα τσιγάρο διαδρομή" που ξέρει οτι είναι από τα αγαπημένα κομμάτια του άντρα της ζωής της, τον έψαξε και τραγουδώντας σιγά σιγά κινήθηκε προς το μέρος του... "Ένα φιλί" του είπε και κι εκείνος ανασηκώθηκε και της το έδωσε με τον κόσμο να τους αποθεώνει και τη Δέσποινα μετά να αναρωτιέται αν της έμεινε κραγιόν μετά το φιλί. Αληθινή κι αυθόρμητη, αυτή η Δέσποινα μας αρέσει πολύ.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.07.2024 - 15:24