Κατερίνα Καινούργιου: Τρελό ξενύχτι και γλέντι με την ομάδα της για το τέλος της σεζόν (βίντεο)

Κατερίνα Καινούργιου: Τρελό ξενύχτι και γλέντι με την ομάδα της για το τέλος της σεζόν (βίντεο)
Ξενυχτισμένοι θα είναι σήμερα όλοι

Αυλαία ρίχνει σήμερα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για αυτή τη σεζόν και μια που ένα ξύπνημα είχε μείνει, το σημερινό χθες το βράδυ το έριξαν έξω. Προφανώς για να μην καθυστερήση κανείς από την ομ΄παδα της την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών καθώς όλοι χρειάζονται ξεκούραση μετά από μια ομολογουμένως δύσκολη τηλεοπτική χρονιά για όλους.

Η Κατερίνα φρόντισε να οργανώσει ένα σούπερ γλέντι για την ίδια και όλους τους συνεργάτες της εκπομπής σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι και πραγματικά όλοι τους πήγαν με τρελή διάθεση να τα σπάσουν. Η βραδιά ξεκίνησε με την ίδια την παρουσιάστρια να περνάει από τραπέζι σε τραπέζι ευχαριστώντας προσωπικά έναν έναν τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε αυτή τη σεζόν και αυτούς που συνεργάζονται χρόνια μαζί της.

KAINOURGIOU_GLENTI_KOLWNAKI_68eca.jpeg

Με ένα σέξι μαύρο φόρεμα και τα μαλλιά πιασμένα σε ένα χαμηλό ponytail η Κατερίνα είχε κέφια και δεν ήταν η μόνη. Οι χοροί έδωσαν κια πήραν, όπως και τα πειράγματα και εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα βιντεάκια που μοιράστηκαν σε ένα βίντεο για τα μάτια σας μόνο.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.07.2024 - 01:33