Απίθανο guest της Έφης Θώδη στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στην Τεχνόπολη

Απίθανο guest της Έφης Θώδη στη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στην Τεχνόπολη
Από αυτά που ακούς και αν δεν τα δεις δεν τα πιστεύεις

Όταν άρχισε να ακούγεται αργά χθες βράδυ στα Social Media πως στη δεύτερη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στην Τεχνόπολη βγήκε στη σκηνή η Έφη Θώδη οι περισσότεροι γέλασαν και νόμιζαν οτι τους κορόϊδευαν. Όταν όμως άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα βίντεο που αποδείκνυαν πως όντως αυτή η σύμπραξη έγινε έμειναν άφωνοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρίνα Σάττι στην προηγούμενή της συναυλία πριν από μία εβδομάδα μέσα στο πρόγραμμά της τργούδησε και ένα τραγούδι της Έφης Θώδη, το Γλύκα, γλύκα. Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο με την Έφη Θώδη ταγκαρισμένη και ένα τηλέφωνο για όποιον ενδιαφέρεται να κλείσει την Έφη για εμφάνιση! Και σάρωσε, τόσο σε views, όσο και σε Likes αφού ξεπέρασε τα 60.000!

Μετά από αυτό η Μαρίνα Σάττι που αποδεικνύεται ιδιαιτέρως ευφυής και γάτα στο κομμάτι του marketing αποφάσισε να καλέσει την Έφη Θώδη στην Τεχνόπολη στη δεύτερη συναυλίας της γνωρίζοντας το buzz που θα είχε μια τέτοια σύμπραξη. Καθώς η ίδια δεν είναι καθόλου δήθεν και πάντα κινείται όπως αισθάνεται το σκέφτηκε και το έκανε. Και το αποτέλεσμα έχει κατακλύσει τα Social από χθες κάνοντας κυριολεκτικά χαμό με τον κόσμο να τις αποθεώνει και τις δύο!

Τελευταία τροποποίηση στις 04.07.2024 - 09:52