Ντάνη Γιαννακοπούλου: Χωρίς φίλτρα, χωρίς make up, χωρίς ύπνο... με μωρό!

29.06.2024
Ντάνη Γιαννακοπούλου: Χωρίς φίλτρα, χωρίς make up, χωρίς ύπνο... με μωρό!
Σαράντισε η Ντάνη Γιαννακοπούλου και...ξεπόρτισε.

Κουραστικοί αποδεικνύονται οι πρώτοι μήνες της μητρότητας για όλες τις νέες μαμάδες. Ειδικά αν το μωρό θηλάζει, η νέα μαμά κάθε λίγες ώρες ξυπνάει για να το ταΐσει ή να το αλλάξει ή απλά να το ηρεμήσει και γενικά ο ύπνος με νεογέννητο είναι μια άλλη πίστα.

Φυσικά η ευτυχία είναι αμέτρητη αλλά το ίδιο και η κούραση. Η Ντάνη Γιαννακοπούλου που έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι στις 9 Μαΐου και μετά την επιστροφή στο σπίτι κι έχοντας αποφασίσει να κάνει αποκλειστικό θηλασμό, έχει ξεχάσει τι θα πει ύπνος και ξεκούραση.

Και αυτοτρολάρεται κιόλας ανεβάζοντας φωτογραφίες που θηλάζει την κόρη της στην εξοχή γράφοντας No make up, no filter, no sleep... Η ηθοποιός που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της σειράς Έρωτας φυγάς όντας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αυτό το διάστημα δεν συμμετέχει -τουλάχιστον ακόμα- σε κάποια νέα παραγωγή. Προς το παρόν έχει αφοσιωθεί πλήρως στο κοριτσάκι της και παρά την αϋπνία και την έλειψη μακιγιάζ οφείλουμε να πούμε οτι λάμπει από ευτυχία κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.06.2024 - 03:17