Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Με λεοπάρ καυτό μαγιό και τον Μάστορα να τη λέει γυναίκα μου!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Με λεοπάρ καυτό μαγιό και τον Μάστορα να τη λέει γυναίκα μου!
Μια μίνι απόδραση με το αυτοκ΄ίνητο σε κοντινό προορισμό έκαναν ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αυτό το καλοκαίρι δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεκιν΄ήσει τις διακοπές του καθώς ο Χρήστος Μάστορας αυτό το διάστημα κάνει γυρίσματα για την ταινία Υπάρχω. Την κινηματογραφική παραγωγή που έχει ως θέμα τη ζωή του μεγάλου Στέλιου Καζαντζίδη.

Ο ελεύθερος χρόνος ελάχιστος και προσπαθούν να τον εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο για να ξεφεύγουν κιόλας λίγο. Έτσι έκαναν και χθες ταξιδεύοντας για να βρεθούν κοντά στη θάλασσα να απολαύσουν το μπάνιο τους αλλά και ο ένας τον άλλον.

Κι αφού η Γαρυφαλλιά Καληφώνη κόλασε όλο τον κόσμο με ένα σούπερ σέξι ολόσωμο μεν αλλά με αποκαλυπτικά κοψ΄ίματα λεοπάρ μαγιό, αργά το βράδυ αναδημοσίευσε κι ένα βίντεο από το TikTok του συντρόφου της Χρήστου Μάστορα στο οποίο οι δυο τους γύρισαν ένα μίνι κλιπ για να προμοτάρουν το νέο τραγούδι που κυκλοφορεί και έχει τίτλο -μάλλον αν καταλάβαμε καλά- La Luna ή ελληνιστί Λαλουνα.

Μέσα σε αυτό το μίνι κλιπάκι βλέπουμε το ζευγα΄ρι να χαλαρώνει στην παραλία με ασορτί κόκκινα μαγιό, να ανταλλάσει καυτά φιλιά και τέλος εκείνον να την κουαβ΄αλάει στην πλάτη του λέγοντας: «Να περπατάει η γυναίκα μου; Δεν μπορώ. Ένας άντρας πρέπει να σέβεται…»

Είπατε τίποτα;

Τελευταία τροποποίηση στις 19.06.2024 - 01:30