Πάνος Μουζουράκης: Η πρόταση γάμου στη σύζυγό του και το όνομα της κόρης τους

30.05.2024
Πάνος Μουζουράκης: Η πρόταση γάμου στη σύζυγό του και το όνομα της κόρης τους
NDP PHOTO
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Πάνος Μουζουράκης και μίλησε (μεταξύ αλλων) και για τα κορίτσια του.

Η ζωή του Πάνου Μουζουράκη άλλαξε άρδην από τη στιγμή που γνώρισε τη νυν σύζυγό του, Μαριλού Κοζάρη και αυτό δεν το έχει κρύψει ποτέ. Όταν μάλιστα ήρθε στον κόσμο και η κόρη τους, ο ίδιος φαίνεται να μην πατά στη Γη αλλά να... πετάει!

Κουβεντιάζοντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για πολλά και διάφορα, ο δημοφιλής δημιουργός ανα΄φερθηκε και στον τρόπο με τον οποίο έκανε την πρόταση γάμου -με τη βοήθεια του Πέτρου Κουσουλού.

«Σκεφτόμουν για την πρόταση γάμου γιατί ήταν ήδη έγκυος η Μαριλού, να της στήσω ένα πάρα πολύ ωραίο κυνήγι θησαυρού για να την εντυπωσιάσω. Αλλά επειδή δεν πρόλαβα να το οργανώσω αυτό, μου ήρθε δεύτερη σκέψη. Αφού υπάρχουν τα Escape Room, σκέφτηκα αυτό. Προσπαθώ να το οργανώσω και να για να μην φανεί ότι έρχεται από εμένα, παίρνω τον Πέτρο Κουσουλό και κάνω τη βλακεία και του λέω να πάρει αυτός τηλέφωνο και είχα ξεχάσει ότι είχα κανονίσει να πάω σε ραπ πάρτι. Και πήγαμε τελικά εκεί. Και η Ευαγγελία και η Μαριλού ήταν στον τρίτο μήνα. Ήταν τρεις ώρες το escape room. Είχα συνεννοηθεί και με τους ανθρώπους να φτάσουμε πιο εύκολα στο τέλος. Φτάνουμε στο τέλος, παίρνω την μπάλα και της λέω “να το, πάρτο”. Το ξεβιδώνει η Μαριλού και λέει “έχει ένα κουτάκι εδώ”. Την ώρα που μπήκαμε στο escape room, μου λέει η Μαριλού “εδώ έπρεπε να κάνεις την πρόταση γάμου”. Νόμιζα πως το είχε καταλάβει», είπε ο Πάνος Μουζουράκης χαρακτηριστικά.

Η συζήτηση έφτασε και στο όνομα της μικρής η οποία αντίθετα με το τι είχε γίνει γνωστό παλιότερα δεν έχει βαπτιστεί ακόμη, ενώ ονοματοδοσία έχει γίνει. Ευαγγελία Ελένη το όνομά της και έρχεται από τους γονείς του μπαμπά Πάνου. «Το επόμενο θα πα΄ρει από το Κοζαρέικο», είπε γελώντας ο Μουζουράκης.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.05.2024 - 14:56