Το trailer για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μόλις κυκλοφόρησε - Ναι, πρωταγωνιστεί η Emma Stone

27.03.2024
Το trailer για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μόλις κυκλοφόρησε - Ναι, πρωταγωνιστεί η Emma Stone
Kinds of Kindness λέγεται η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου και παίρνουμε μια πρώτη γεύση.

Ακόμη συνεχίζει την «κου΄ρσα» του στους κινηματογράφους και τις πλατφόρμες το πολυβραβευμένο Poor Things του και ο Γιώργος Λάνθιμος έχει ρίξει κι άλλο «άλογο» για τους φανς του.

Η επόμενη ταινία του κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου και ναι, έχει πρωταγωνίστρια την Emma Stone, την οποία και αυτή τη φορά πλαισιώνει ένα all star cast. Ονόματα όπως ο Jesse Plemons, ο Willem Dafoe, η Margaret Qualley και οι Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer αφήνονται στα χέρια του έλληνα δημιουργού και τον βοηθούν να μας δώσει ένα παραμύθι που «παρακολουθεί» τρεις διαφορετικές ιστορίες, που μάλλον κάπως θα ενώνονται.

{https://www.instagram.com/p/C4gJQpcOp6_/?img_index=1}

Ένας άντρας ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, ένας αστυνομικός, του οποίου η εξαφανισμένη γυναίκα επιστρέφει τελείως διαφορετική, σα να είναι μια άλλη, αλλά και μια γυναίκα, αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με ειδικές ικανότητες, τον οποίο προορίζει να γίνει ένας καταπληκτικός πνευματικός ηγέτης.

Ο Λάνθιμος συγκλόνισε το κοινό μιλώντας για τον πατέρα του στην πρεμιέρα του «The Favourite»! [Βίντεο]

Ο Λάνθιμος έχει, φυσικά τη σκηνοθεσία ενώ το σενάριο υπογράφει ο επί χρόνια συνεργάτης του, Ευθύμης Φιλίππου (The Favourite, Dogtooth, The Lobster και The Killing of a Sacred Deer). Το μοντάζ έχει αναλάβει ο επίσης στενός συνεργάτης του Λάνθιμού και δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Γιώργος Μαυροψαρίδης.

Αν θέλεις μια πρώτη γεύση του τι αναμένουμε το καλοκαίρι, ιδού το ενός λεπτού trailer υπό τους ήχους του θρυλικού Sweet Dreams των Eurythmics.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα του Kinds of Kindness (Είδη Καλοσύνης, όπως θα είναι ο ελληνικός τίτλος) ολοκληρώθηκαν το 2022 στη Νέα Ορλεάνη, η αρχική ονομασία της ταινίας ήταν And και ο δημιουργός της είχε αναφέρει παλιότερα πως πρόκειται για 3 ταινίες σε μία.

{https://www.youtube.com/watch?v=8fYtuE_ZJ4E&t=46s&ab_channel=SearchlightPictures}

Τελευταία τροποποίηση στις 27.03.2024 - 17:32