Άγγελος Λάτσιος: Στη Μαρινέλλα με τον μπαμπά και τη νονά

19.01.2024
Άγγελος Λάτσιος: Στη Μαρινέλλα με τον μπαμπά και τη νονά
Photos: NDP Photo Agency
Βραδινή έξοδος για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί.

Η φετινή σύμπραξη επί σκηνής της Μαρινέλας με την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου φάινεται ότι έχει συγκεντρώσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του κοινού που κάνει sold out κάθε παράσταση (Κάθε Τετάρτη στο Nox, για την ιστορία).

Αυτή την εβδομάδα στα πρώτα τραπέζια βρέθηκαν ο Γιάννης Λάτσιος με τον γιο του, Άγγελο, τον Γιώργο Λιάγκα και τον θεατρικό παραγωγό, Πάνο Κατσαρίδη οι οποίοι και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

1_136.png

Στην παρέα προστέθηκε αργότερα και η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία όχι μόνο πόζαρε μαζί τους αλλά δεν έκρυψε και την αδυναμία που έχει στο βαφτιστήρι της. Η τραγουδίστρια με τον τότε σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο πάντρεψε την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο και λίγο αργότερα (κατά το έθιμο) βάφτισε και το πρώτο τους παιδί.

Ελένη Μενεγάκη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες που μοιράστηκε με αφορμή τη γιορτή της μητέρας

Οι σχέσεις των κουμπάρων παραμένουν ιδιαίτερα ζεστές και μετά το διαζύγιο, ενώ ξεχωριστή είναι και η σχέση του Γιάννη Λάτσιου με τη διάσημη νονά του.

Γ5_37.png

Για την ιστορία, ιδού και μια φωτογραφία από τον λαμπερό γάμο Μενεγάκη - Λάτσιου το 2001.

😈Շђคภáรเ๓ค➕😇คງຖá: THE 📺+🎶ENCYCLOPEDIA! on X: "Το # του #marriagephoto_Challenge δεν εχει καμια απολυτως ουσια και αξια αν δε δοθει ο πιο περιζητος γαμος. ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ : χωρισαν με κουμπαρους

Ελένη Μενεγάκη: Η περηφάνια για τη θεία της και το «ευχαριστώ» στην Ελεονώρα Μελέτη

Επιστρέφοντας στο Nox της Τετάρτης 17/1/2024, πάντως, βλέπουμε κι άλλα γνωστά πρόσωπα ανάμεσα στο κοινό. Ο Θάνος Κιούσης (ή Toni Sfinos αν προτιμάτε) με τη σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού ήταν εκεί.

5_38.png

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου με τον Σταμάτη Φασουλή επίσης, οι οποίοι πόζαραν και με τη Μαρινέλα.

9_24.png

Με τη Μαρινέλα πόζαραν επίσης η Χριστίνα Αλεξανιάν και η Ρένα Μόρφη.

5_39.png

7_6.png
Τελευταία τροποποίηση στις 19.04.2024 - 15:49