Μαρία Τζομπανάκη: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή του συζύγου της

07.01.2024
Μαρία Τζομπανάκη: Η τρυφερή ανάρτηση για τη γιορτή του συζύγου της
Photos: NDP Photo Agency
«Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει», λέει ο λαός και το σπιτικό της Μαρίας Τζομπανάκη έχει την τιμητική του σήμερα.

Τ' Αη Γιαννιού σήμερα (7/1) και η Μαρία Τζομπανάκη στέλνει και δημόσια τις ευχές τις στον σύζυγό της. Ο Γιάννης Βάλβης ζει στην Αμερική από τότε που ήταν 18 ετών και η δουλειά τους κρατά μακριά τον περισσότερο καιρό, όμως οι δυο τους έχουν βρει τη χρυσή τομή και καλλιεργούν τη σχέση τους με τον καλύτερο τρόπο.

«Ο Γιάννης ο δικός μου! Να είσαι ευτυχισμένος καρδιά μου!!!!! Χρόνια πολλά!», γράφει στη λεζάντα και μοιράζεται μια φωτογραφία του αγαπημένου της.

{https://www.instagram.com/p/C1y1V8BIr-W/}

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Νίκο Χατζηνικολάου η ηθοποιός είχε υπογραμμίσει την αναλυτική του σχέση, το χιούμορ αλλά και την ηλικία του.

«Ο Γιάννης είναι επιστήμονας και έχει αναλυτική σχέση για όλα, είναι πολύ έξυπνος και δοκιμασμένος. Είναι νεότερος από μένα. Δεν θα μπορούσα με άντρα μεγαλύτερο. Έχει απίστευτο χιούμορ. Το βλέμμα με τραβάει σε έναν άντρα», είχε πει συγκεκριμένα η δημοφιλής ηθοποιός έχει ακόμη έναν γάμο στο ενεργητικό της, με συνάδελφό της, Ντίνο Αυγουστίδη, με τον οποίο έχουν κάνει τον μοναχογιό της, Ορφέα.

Στη φωτογραφία κάτω η Μαρία Τζομπακάνη, πανευτυχής, ανάμεσα στους δυο άντρες της ζωής της. Από τη φωτογραφία λείπει ο νεότερος, ο εγγονό της, Αχιλλέας για τον οποίο έχει μιλήσει επανειλημμένα με τεράστια συγκίνηση, όμως εμείς θα θυμηθούμε τι είπε ο Ορφέας για τη γιαγιά Μαρία: «Λιώνει η γιαγιά Μαρία, έχει αδυναμία στον γιο μου Αχιλλέα. Και εγώ λιώνω όταν τους βλέπω μαζί». Το καταλαβαίνουμε!

201610101458060.9334_valvis_tzompanaki_aygoystidis_09102016-1.jpg

{https://www.instagram.com/p/CtoOIIvrgzA/}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.01.2024 - 12:04