Cindy Crawford: Στα 57 της φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και είναι εκπληκτική

Cindy Crawford: Στα 57 της φωτογραφίζεται χωρίς μακιγιάζ και είναι εκπληκτική
Οι γυναίκες που έχουν φυσική ομορφιά είναι ευλογημένες. Μια από αυτές είναι η Cindy Crawford, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο χωρίς μακιγιάζ στο Instagram της και κέρδισε για μια ακόμη φορά τον θαυμασμό των φαν της. Δείχνοντας με αυτοπεποίθηση το πρόσωπο και το γνήσιο χαμόγελό της, η Crawford αιχμαλώτισε τις καρδιές μας και επιβεβαίωσε την ομορφιά της αυθεντικότητας.

Στο βίντεο, που δημοσιεύτηκε πριν από μερικούς μήνες, γινόμαστε μάρτυρες της γοητευτικής μεταμόρφωσης της Cindy από μια ανέμελη εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ με ατημέλητα μαλλιά και πιτζάμες, σε μια λαμπερή εμφάνιση με μακιγιάζ και κομψό ντύσιμο.

{https://www.instagram.com/reel/Coxz2Kvr1KH/}

Παραδόξως, η φυσική, ανέγγιχτη ομορφιά της 57χρονης σήμερα Cindy στο πρώτο μέρος μαγνήτισε πραγματικά τις καρδιές του κόσμου. Κάποιοι εξέφρασαν μάλιστα το δέος τους, δηλώνοντας: «Πιστεύω ότι είσαι πιο εκπληκτική φυσική. Έχεις το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο!»

Αυτή δεν ήταν η μόνη περίπτωση που είχαμε την ευκαιρία να δούμε τη φυσική ομορφιά της Cindy Crawford να λάμπει. Η ίδια μοιράστηκε ένα βίντεο όπου εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ με τη λεζάντα από κάτω «Baby hairs στη σάουνα».

Οι φαν της δεν μπορούσαν παρά να επαινέσουν την εντυπωσιακή εμφάνισή της, με έναν follower να την περιγράφει ως την πιο όμορφη γυναίκα όλων των εποχών.

Μερικοί θαυμαστές γοητεύτηκαν από τη φυσική εμφάνιση της Cindy Crawford χωρίς μακιγιάζ και τα μαλλιά της πιασμένα. Ένας θαυμαστής μάλιστα σχολίασε τη διαφορά λέγοντας: «Φαίνεσαι τόσο διαφορετική», ενώ ένας άλλος παραδέχτηκε: «Χριστέ μου, δεν σε αναγνώρισα».

{https://www.instagram.com/p/CeT1S7gFPTi/}

Πριν λίγο καιρό, η Cindy Crawford παραδέχτηκε ότι πέρασε δύσκολα με τη διαδικασία της γήρανσης. Η Cindy σχολίασε επίσης το γεγονός ότι έχει αλλάξει η βιομηχανία της μόδας με την εμφάνιση των social media που επιτρέπουν μια ευρύτερη αναπαράσταση της ομορφιάς, «Η ομορφιά είναι παντού - νομίζω ότι αυτό είναι πολύ ενδυναμωτικό για τις γυναίκες».

Σε συνέντευξή της, χαριτολογώντας είπε ότι η 21χρονη κόρη της Kaia Gerber, της «έκλεψε» τα πλούσια μαλλιά της. Συγκεκριμένα είπε: «Κοιτάω την κόρη μου και παρατηρώ ότι τα μαλλιά της είναι λαμπερά και υγιή - έχει τα παλιά μου μαλλιά και τα θέλω πίσω!»

{https://www.instagram.com/p/CfEw__ErjXL/}

Ανέφερε επίσης ότι η μεταβαλλόμενη υφή των μαλλιών είναι κάτι που συχνά παραβλέπουμε. Η Crawford εξήγησε, «Νομίζω ότι όλοι περιμένουμε να αποκτήσουμε γκρίζα μαλλιά, αλλά δεν ήξερα ότι η υφή επρόκειτο να αλλάξει, ότι θα γίνονταν πιο εύθραυστα και θα έπεφταν περισσότερο».

Παρά τα σχόλιά της, τα μαλλιά της Cindy Crawford συνεχίζουν να φαίνονται υπέροχα, και μάλιστα αυτό είναι κάτι που την έχει παρακινήσει να δημιουργήσει ένα σύστημα περιποίησης μαλλιών για μεγαλύτερες ηλικίες για τη σειρά ομορφιάς της. Παραδέχτηκε ότι το προτζεκτ έχει γίνει το «πάθος» της, με στόχο να αντιμετωπίσει τη νέα φάση των μαλλιών της και να δώσει λύση σε άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

{https://www.instagram.com/p/Bb7p4cQBT7v/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.06.2023 - 10:39