Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Διέγραψε ανάρτηση για το ταξίδι της - "Ο φόβος μου επαληθεύτηκε, το μίσος χτύπησε φλέβα"

05.05.2023
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Διέγραψε ανάρτηση για το ταξίδι της - "Ο φόβος μου επαληθεύτηκε, το μίσος χτύπησε φλέβα"
Στο Κάιρο ταξίδεψε με τον σύζυγό της και τον γιο της η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και θέλησε να μοιραστεί κομμάτια από την εμπειρία της. Οι αντιδράσεις, όμως, που είχε η ανάρτησή της, την οδήγησε σε μια διαγραφή και μια δεύτερη ανάρτηση για επεξήγηση!

Κάθε ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση έχει μεγα΄λο ενδιαφέρον, είτε αφορά στα ζητήματα που την ενδιαφέρουν και προωθεί ιδιαίτερα, όπως ο βιγκανισμός και τα δικαιώματα των ζώων, για παράδειγμα, είτε στις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές τους.

Χθες, η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση θέλησε να μοιραστεί με τους followers της εικόνες από το ταξίδι που έκαναν με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη και τον γιο τους, Νίκο. Σήμερα, όμως, διέγραψε την ανα΄ρτηση και με έντονη απογοήτευση εξήγησε τους λόγους οι οποίοι την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

"Χθες αποφάσισα να μοιραστώ στιγμιότυπα από το ταξίδι μας στο Κάιρο", ξεκίνησε η Εριέττα, εξηγώντας πως συνήθως δεν το κάνει, εν μέρη γιατί δεν θεωρεί ότι τα ταξίδια που κάνουμε ενδιαφέρουν κανέναν, αλλά και επειδή φοβάται την αρνητική ενέργεια του κόσμου.

"Ο φόβος μου δυστυχώς επαληθεύτηκε και επειδή ήταν από τις ημέρες που δεν αισθανόμουν ιδιαίτερα δυνατή και που το μίσος χτύπησε φλέβα, αποφάσισα να κατεβάσω την ανάρτησή μου", είπε η Εριέττα προσθέτοντας, όμως ότι το επόμενο πρωί ξύπνησε με θυμό και θέλησε να πει δυο πρα΄γματα για να της φύγει.

"Κάθε φορά που κάποιος σε αυτή την χώρα μοιράζεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει (υπογονιμότητα, θάνατος αγαπημένων ανθρώπων, ψυχοσωματικά), λαμβάνει αγάπη και συγχαρητήρια. Όμως στην ζωή υπάρχουν και όμορφα πράγματα και αν δεν μάθουμε να χαιρόμαστε με αυτά τα όμορφα, θα καταντήσουμε ένας μίζερος λαός που ασπάζεται και αναπαράγει την ανθρωποφαγία", έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου και συνέχισε ως εξής:

"Η αλήθεια είναι ότι είτε αποφασίσω να μοιράζομαι αυτές τις στιγμές δημόσια είτε όχι, εμείς θα εξακολουθούμε να τις ζούμε. Για εμάς δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα. Όμως δεν μου αρέσει να κρύβομαι, ούτε θα ήθελα σε αυτό το προφίλ να μοιράζομαι μόνο προβληματισμούς και δυσκολίες.
Πριν από δυο χρόνια, αποφάσισα να μοιραστώ εδώ την αλήθεια μου και μέρος αυτής της αλήθειας είναι το ότι είμαι η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση. Έχω μια υπέροχη οικογένεια, εκπληκτικούς φίλους και την τύχη να έχω την οικονομική δυνατότητα να κάνω ταξίδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάω τον πόνο που υπάρχει γύρω μου, ούτε ότι θα πάψω ποτέ να μάχομαι ενάντια στην αδικία.
Η οικονομική μου κατάσταση άλλωστε – που δείχνει να δημιουργεί τέτοιο φθόνο, είναι και αυτή που μου επιτρέπει να προσφέρω βοήθεια σε όποιον το έχει ανάγκη…"

"Και επειδή υποσχέθηκα να μοιραστώ κάτι για την Αίγυπτο", συνεχίζει η ανάρτηση, "αντικρίσαμε μια φτώχεια που δεν υπάρχει στις δυτικές χώρες. Παιδιά ξυπόλητα και ανθρώπους που ζουν μέσα σε χωματερές. Όμως όταν μας κοιτούσαν στα μάτια ή ανταλλάσσαμε μια καλημέρα, δεν υπήρχε ίχνος μίσους στα μάτια τους… δεν υπήρχε ίχνος θυμού ή ζήλειας. Υπήρχε μόνο αγάπη και αποδοχή του διαφορετικού. Πρέπει να χάιδεψαν δεκάδες άγνωστα χέρια το πρόσωπο του γιού μας στα στενά του Κάιρο χωρίς να μας ρωτήσουν και το βρήκα υπέροχο, γιατί οι άνθρωποι εκεί δεν είχαν πραγματικά κανένα φίλτρο – ήταν απόλυτα και υπέροχα αυθεντικοί. Έχουμε προφανώς πολλά να μάθουμε από εκείνους"

Κάτω από αυτή την ανάρτηση τα μηνύματα έφτασαν με μεγάλη αγάπη και στήριξη, δίνοντας στην πλειοψηφία τους, κουράγιο και συγχαρητήρια στην 30χρονη επιχειρηματία και ακτιβίστρια ενώ την προτρέπουν να μη σταματήσει να ακούει την καρδιά της

{https://www.instagram.com/p/Cr2wLM4Iv0p/}

Τελευταία τροποποίηση στις 05.05.2023 - 14:30