Ο Nick Carter των Backstreet Boys κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

09.12.2022
Ο Nick Carter των Backstreet Boys κατηγορείται για βιασμό ανήλικης
Η Shannon Ruth κατηγόρησε τον διάσημο τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση

Μια χριστουγεννιάτικη εκπομπή των Backstreet Boys που είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα ακυρώθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC μετά την είδηση ότι μια γυναίκα μήνυσε τον τραγουδιστή Nick Carter, υποστηρίζοντας ότι τη βίασε κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας του 2001, όταν ήταν 17 ετών.

Celine Dion: Μιλά πρώτη φορά και με δάκρυα στα μάτια για τη σοβαρή ανίατη ασθένεια που αντιμετωπίζει, ακυρώνοντας τις συναυλίες της

Το "A Very Backstreet Holiday" είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου, αλλά δεν περιλαμβάνεται πλέον στον οδηγό ειδικών γιορτών του ABC. Την Πέμπτη, μια υπόθεση κατατέθηκε στο Las Vegas από τη Shannon Ruth, που τώρα είναι 39, η οποία είπε ότι ήταν θαυμάστρια. Ο δικηγόρος του τραγουδιστή είπε ότι ήταν «ανάξια νομικά» και «εντελώς αναληθής». Η Ruth, η οποία έχει εγκεφαλική παράλυση και είναι αυτιστική, κατηγόρησε τον Carter ότι τη βίασε και τη μόλυνε με τον ιό HPV.

Ο δικηγόρος της είπε σε μια συνέντευξη Τύπου ότι η επίθεση έγινε αφού βρισκόταν στην ουρά για ένα αυτόγραφο μετά από μια συναυλία στην Takoma της Washington. Είπε ότι ο Carter την κάλεσε στο λεωφορείο, «της έδωσε ένα ποτό με περίεργη γεύση που το ονόμασε VIP χυμό» και τη διέταξε «να κάνει σεξουαλικές πράξεις» και τη βίασε. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, «κανείς δεν την πίστευε ποτέ» λόγω της αναπηρίας της.

Πέθανε στα 71 της χρόνια η Kirstie Alley - Η ανακοίνωση των παιδιών της και το συγκινητικό μήνυμα του John Travolta

Ο δικηγόρος του Carter, Michael Holtz, απάντησε πως: «Αυτός ο ισχυρισμός για ένα περιστατικό που υποτίθεται ότι έλαβε χώρα πριν από περισσότερα από 20 χρόνια δεν είναι μόνο νομικά άχρηστος αλλά και εντελώς αναληθής. Δυστυχώς, εδώ και αρκετά χρόνια, η κυρία Ruth έχει χειραγωγηθεί ώστε να κάνει ψευδείς ισχυρισμούς για τον Nick - και αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν αλλάξει επανειλημμένα και ουσιαστικά με την πάροδο του χρόνου».

Στο "A Very Backstreet Holiday" επρόκειτο να συμμετάσχει ο Carter, ο AJ McLean, ο Kevin Richardson, ο Brian Littrell και ο Howie Dorough και να ερμηνεύσουν επιτυχίες από το 10ο άλμπουμ τους, "A Very Backstreet Christmas".