Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου λέει «αντίο» στο καλοκαίρι από τη Φολέγανδρο

01.09.2022
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου λέει «αντίο» στο καλοκαίρι από τη Φολέγανδρο
«Αντίο καλοκαίρι! Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις», γράφει στην ανάρτηση της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που έκανε τις τελευταίες της βουτιές στη Φολέγανδρο.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται πλούσιο υλικό από την καθημερινότητα της. Η ίδια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με θέα το απέραντο γαλάζιο και έτσι θέλησε να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φόρεσε το μαγιό της και απόλαυσε τις βόλτες της με το ιστιοπλοϊκό. Σε άλλη φωτογραφία πόζαρε φορώντας ένα μακρύ φόρεμα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της

Η ηθοποιός μιλώντας παλαιότερα στο tlife είχε αναφερθεί στο πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί αλλά και στο μυστικό που κάνει μία γυναίκα να αισθάνεται καλά με το σώμα της.

Ποιο πιστεύεις είναι το μυστικό για να αισθάνεται μια γυναίκα καλά με τον εαυτό της και το σώμα της;

«Το βασικό για να αισθάνεται μια γυναίκα καλά νομίζω ότι απλά είναι το να μην ετεροκαθοριζόμαστε. Ακούγεται πολύ θεωρητικό και είναι πολύ δύσκολο. Κι εγώ που το λέω μπορώ να το πω σαν συμβουλή, δεν ξέρω πως εφαρμόζεται στην πράξη. Για αυτό για μένα είναι λάθος και το πρότυπο από αυτή την άποψη, γιατί μπορεί να προσπαθείς να γίνεις κάτι άλλο που μπορεί εσένα να μη σου ταιριάζει, να μη σου πηγαίνει, να μην ταιριάζει στην προσωπικότητά σου. Οπότε για μένα το βασικό είναι ο καθένας να έχει το στιλ και τον τύπο του. Πάντως, πρακτικά, νομίζω ότι βοηθά πολύ ο ύπνος και το νερό. Κι επειδή πολλές φορές λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ όσο πρέπει, το αναπληρώνω με νερό.»