H Jennifer Lopez μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Ben Affleck -Και η Vogue μία ακόμη

23.08.2022
H Jennifer Lopez μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Ben Affleck -Και η Vogue μία ακόμη
Το περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή. Η Jennifer Lopez έχει αναλάβει να προωθεί η ίδια τον εαυτό της σε όλα όσα την αφορούν μέσα από το blog που δημιούργησε για αυτόν ακριβώς τον τρόπο. Στο OnTheJlo.com λοιπόν βλέπουμε τις φωτογραφίες και διαβάζουμε τις πληροφορίες που θέλει η ίδια να μοιραστεί με όλο τον κόσμο -άρα και για αυτή, την πιο μεγάλη της στιγμή!

"Μία πρώτη ματιά στα γαμήλια looks μου στο OnTheJlo.com" γράφει στη λεζάντα που συνόδευσε τον πρώτο γκρο πλαν πορτρέτο της ως νύφη η Jennifer Lopez όμως εδώ και δύο ώρες, οι συνδρομητές του blog δεν έχουν λάβει το πολυπόθυτο Mail και ακόμη περιμένουν!

Περιμένοντας την επιβεβαίωση από την ίδια την κυρία Affleck μεταφέρουμε τις πληροφορίες της Page Six που αναφέρουν ότι το νυφικό της JLo για τον δεύτερο, αυτό γάμο της, έφερε την υπογραφή του Ralph Lauren πράγμα το οποίο επιβεβαίωσε και στυλίστρια Mariel Haenn, όπως επίσης και ότι η νύφη φορούσε μαργαριτάρια Mikimoto.

Αρχικά, οι Bennifer κλέφτηκαν και παντρεύτηκαν μυστικά σε ένα ξωκκλήσει στο Λας Βέγκας, 20 χρόνια μετά την εποχή που ετοιμαζόταν να παντρευτούν αρχικά. Τώρα πια ο γάμος τους είναι και επίσημα ολοκληρωμένος καθώς οι δυο τους έγιναν "δύο εις σάρκα μίαν" ενώπιων Θεού, συγγενών και φίλων. Το μόνο που μένει είναι οι πληροφορίες εκ των έσω που περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή από την ίδια τη νύφη!

Στο μεταξύ, η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της νύφης με το πρώτο από τα τρία νυφικά που δημιούργησε ειδικά για εκείνη ο αγαπημένος της Οίκος Ralph Lauren είναι, τουλάχιστον, απίθανη! Πίσω από τον φακό ο celebrity photographer John Russo και ιδού η πρώτη γεύση του τι να περιμένουμε

Όσο για τους ανθρώπους του Ralph Lauren; Μοιραστήκαν κι εκείνοι μια μικρή γεύση από τις υπέροχες τουαλέτες που δημιούργησαν για την JLo και το βίντεο έχει ήδη viral.