Μαίρη Συνατσάκη - Λάουρα Νάργες: Με 10 εβδομάδες διαφορά οι νεαρές εγκυμονούσες δείχνουν τις κοιλίτσες τους και αποθεώνουν τους συντρόφους τους

02.08.2022
Μαίρη Συνατσάκη - Λάουρα Νάργες: Με 10 εβδομάδες διαφορά οι νεαρές εγκυμονούσες δείχνουν τις κοιλίτσες τους και αποθεώνουν τους συντρόφους τους
Μανούλες για πρώτη φορά θα γίνουν σε λίγους μήνες η Μαίρη Συνατσάκη και η Λάουρα Νάργες και, όπως φαίνεται, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της πορείας -πάντα μαζί με τον Ιαν Στρατή και τον Χρήστο Σαντικάι αντίστοιχα, φυσικά!

Στις 33 εβδομάδες κύησης έχει φτάσει η Λάουρα Νάργες και το 40 του "τελικού προορισμού" φαίνεται ολοένα και πιο κοντινό. Η παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της, Χρήστος Σαντικάι έχουν αποκαλύψει ότι περιμένουν αγοράκι και η ίδια μοιράζεται πολύ συχνά κομμάτια της καθημερινότητάς της με τους followers της.

Η τελευταία της ανάρτηση ήταν ένας ύμνος προς το έτερό της ήμισυ για τον οποίο εξέφρασε δημόσια τον απέραντο θαυμασμό και την αγάπη της για τα όσα περνά μαζί της όλη αυτή την περίοδο, μέχρι να υποδεχτούν τον γιο τους! Ιδού τα όσα έγραψε η Λάουρα και η πιο πρόσφατη φωτογραφία της κοιλιτσας της που μοιράστηκε!

Ένα big shout out εδώ σε αυτό το απίστευτο πλάσμα: Ο προσωπικός μου γερανός, μασέρ, μάγειρας, εμψυχωτής, κουβαλητής χαρτομάντιλων για τα ατελείωτα (και μερικές φορές ανεξήγητα) δάκρυα, κουβαλητής γενικά, σάκος του μποξ, ακροατής, σύμβουλος και πολλά πολλά άλλα ακόμα. Πάνω απ όλα ο άντρας της ζωής μου που περνάει εξίσου δύσκολα με αυτήν την εγκυμοσύνη από την δική του θέση φυσικά. Τι έχουν δει τα ματάκια του και και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια του από την βδέλλα ( εγώ είμαι αυτή 🙋🏻‍♀️ δεν ξέρω γιατί μεταμορφώθηκα σε αυτό το «μικρό τέρας» 🤓🤷🏻‍♀️) αλλά είναι εδώ! Και το επισημάνει και το αποδεικνύει κάθε μέρα και με λόγια αλλά και με πράξεις! Δουλεύει, μαθαίνει, εξελίσσεται, τρέχει, φροντίζει, συντονίζει, προσπαθεί, κάνει υπομονή ΜΕΓΑΛΗ, ονειρεύεται και ετοιμάζεται με όλες τις έννοιες να αγκαλιάσει επιτέλους τον γιο μας! ❤️ Την ίδια αγωνία έχει νομίζω και για τις ορμόνες τις γυναίκας του που ελπίζει να εξαφανιστούν λίαν συντόμως 😂❤️🤯 Good job, daddy, I already am so freakin proud of you 🙏🏻 @xristos.santikai #33weekspregnant

Η Μαίρη Συνατσάκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη αυτό τον καιρό, μαζί με τον αγαπημένο της, Ίαν Στρατή, τον οποίο και τίμησε επίσης στην πρότελευταία ανάρτησή της.

"Ξεκάθαρα το πιο έξαλλο πράγμα που έκανα στις διακοπές ήταν που ανέβαινα στη λαλάκα την ανηφόρα για το δωμάτιο μετά το πρωινό. Extreme sports forever! • τι α κανς; Θα σπρώξεις. O Έτσι handling οικογενειακά βάρη like a pro 😏", γράφει η mairiboo και ιδού το χιουμοριστικό βίντεο που μοιράστηκε.


Στις 23 εβδομάδες η Μαίρη βλέπει την κοιλίτσα της να μεγαλώνει και καμαρώνει δημοσίως!