Will Smith: Ζήτησε συγγνώμη από τον Chris Rock με ένα συγκινητικό βίντεο

31.07.2022
Will Smith: Ζήτησε συγγνώμη από τον Chris Rock με ένα συγκινητικό βίντεο
Ο Will Smith σπάει τη σιωπή του μήνες αφότου χαστούκισε τον Chris Rock στα Όσκαρ του 2022.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, ο πρωταγωνιστής του King Richard εξέφρασε μια συγκινητική συγγνώμη στον κωμικό ηθοποιό, τον οποίο χαστούκισε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής τελετής απονομής των βραβείων Oscar. Το περιστατικό συνέβη λίγο αφού ο Rock έκανε ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Jada Pinkett Smith, κάτι που οφείλεται στο πρόβλημα της με την αλωπεκία.

Will Smith: Το χαστούκι, το παρασκήνιο, η απάντηση της Ακαδημίας και οι φήμες

Ο Smith απάντησε σε ερωτήσεις των θαυμαστών στο βίντεο. Απαντώντας γιατί δεν ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τον Rock κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την απονομή του βραβείου του Καλύτερου Ηθοποιού, ο Smith είπε: «Ήμουν θολωμένος από εκείνο το σημείο. Είναι όλα θολά. Επικοινώνησα με τον Chris και το μήνυμα που έλαβα είναι ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσει και όταν είναι, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει. Θα σου πω λοιπόν, Chris ότι σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις».

Ο Smith απηύθυνε επίσης μια συγγνώμη στα μέλη της οικογένειας του Rock. «Είδα μια συνέντευξη που έδωσε η μητέρα του Chris και αυτό ήταν ένα από τα πράγματα για εκείνη τη στιγμή που απλά δεν συνειδητοποίησα. Δεν σκεφτόμουν πόσοι άνθρωποι τραυματίστηκαν εκείνη τη στιγμή», είπε. «Θέλω λοιπόν να ζητήσω συγγνώμη από τη μητέρα του Chris, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του Chris, συγκεκριμένα τον Tony Rock (Σ.Σ. τον αδελφό του). Είχαμε μια υπέροχη σχέση. Ο Tony Rock ήταν ο άνθρωπός μου. Αυτό είναι μάλλον ανεπανόρθωτο».

Chris Rock: «Πιστέψτε όλες τις γυναίκες εκτός από την Amber Heard»

Αναλογιζόμενος τι συνέβη μετά το χαστούκι, συνέχισε, «Πέρασα τους τελευταίους τρεις μήνες επαναλαμβάνοντας και κατανοώντας τις λεπτές διαφορές και την πολυπλοκότητα αυτού που συνέβη εκείνη τη στιγμή. Δεν θα προσπαθήσω να τα αναλύσω όλα αυτά τώρα, αλλά μπορώ να πω σε όλους σας, δεν υπάρχει μέρος του εαυτού μου που να πιστεύει ότι αυτός ήταν ο σωστός τρόπος να συμπεριφερθώ εκείνη τη στιγμή. Δεν υπάρχει μέρος του εαυτού μου που να πιστεύει ότι αυτός είναι ο βέλτιστος τρόπος για να χειριστώ ένα αίσθημα ασέβειας ή προσβολής».

Ο Smith φρόντισε επίσης να διευκρινίσει ότι η Pinkett Smith δεν του ζήτησε να αντιδράσει όταν ο Rock έκανε το αστείο σε βάρος της. «Έκανα μια επιλογή μόνος μου από τις δικές μου εμπειρίες, από την ιστορία μου με τον Chris», είπε. «Η Jada δεν είχε καμία σχέση με αυτό».

Τελευταία τροποποίηση στις 09.03.2023 - 17:16