Η Demi Moore γίνεται 60 χρονών και δηλώνει: «Νιώθω πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ»

23.07.2022
Η Demi Moore γίνεται 60 χρονών και δηλώνει: «Νιώθω πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ»
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της, η σταρ μιλάει για τα 60α γενέθλιά της και τους δικούς της κανόνες στυλ

Η Demi Moore έχει αφήσει το στίγμα της. Έχει ξυρίσει το κεφάλι της, έχει αγωνιστεί για δικαιοσύνη στο Hollywood και έχει μοιραστεί κομμάτια της ψυχής της σε ένα best seller βιβλίο με απομνημονεύματα της. Τώρα, καθώς ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 60α γενέθλιά της τον Νοέμβριο, αναλαμβάνει μια νέα πρόκληση: σχεδιάζει μια συλλογή για τη μάρκα μαγιό Andie και διαμορφώνει τις δικές της δημιουργίες για την καμπάνια.

Η Cher αποκάλυψε ότι υπέστη τρεις αποβολές, και την πρώτη όταν ήταν 18 ετών

Για την 59χρονη, η συλλογή Demi Moore x Andie είναι κάτι περισσότερο από άψογα μπικίνι – έχει να κάνει με την παραβίαση των ξεπερασμένων κανόνων για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φορούν οι γυναίκες μετά από μια ορισμένη ηλικία. "Αλλάζει αυτή η ιδέα ότι οι γυναίκες γίνονται λιγότερο επιθυμητές όσο μεγαλώνουμε", λέει η ίδια. "Δεν θέλουμε να μην νιώθουμε σέξι".

Όταν ρωτήθηκε για τι ανυπομονεί περισσότερο στα 60α της γενέθλια, εκείνη απάντησε: "Το να μην ορίζομαι από έναν αριθμό και αντ' αυτού να ορίζομαι από την εμπειρία μου. Φτάνεις στα 59 και σκέφτεσαι ότι έχεις φτάσεις στα 60. Αισθάνομαι πολύ απελευθερωτικά. Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60, κατά κάποιον τρόπο φαινόταν να έχει ήδη παραιτηθεί λόγω ηλικίας. Αλλά νιώθω, από πολλές απόψεις, πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ".

Καθώς η 40χρονη καριέρα της στην υποκριτική συνεχίζει, η Moore, η οποία αυτή τη στιγμή γυρίζει μια ταινία στην Ευρώπη, λέει ότι ακόμα δεν μπορεί να συνηθίσει να ακούει το όνομά της και τη λέξη "είδωλο" στην ίδια πρόταση. "Το να το ακούς αυτό σε σχέση με τον εαυτό σου φαίνεται λίγο εξωπραγματικό. Αισθάνομαι κολακευμένη και σαν να μην μου αρέσει, αλλά και να μου αρέσει. Για μένα, αυτό που πάντα σήμαινε ένα είδωλο είναι κάποιος που άνοιξε έναν δρόμο και σημάδεψε κάτι που συγκίνησε ανθρώπους ή είχε αντίκτυπο. Και από αυτή την άποψη, αισθάνομαι πραγματικά περήφανη που κατατάσσομαι σε μια κατηγορία που θα σχετίζεται με αυτό".