Η Cameron Diaz αποκάλυψε ότι μπορεί να ήταν άθελα της dealer ναρκωτικών

11.07.2022
Η Cameron Diaz αποκάλυψε ότι μπορεί να ήταν άθελα της dealer ναρκωτικών
Η ηθοποιός μίλησε για το πώς έβγαζε χρήματα όταν ζούσε στο Παρίσι

Πριν γίνει μια επιτυχημένη ηθοποιός του Hollywood και πριν γίνει μια «καθαρή» επιχειρηματίας κρασιού, η Cameron Diaz μπορεί να ήταν deal ναρκωτικών άθελά της, όπως αποκάλυψε.

Ο Brad Pitt αποκάλυψε το σπάνιο νόσημα του

Η Diaz αφηγήθηκε την ιστορία από τότε που, ως νεαρή γυναίκα, μετακόμισε στο Παρίσι για να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου. Στις ΗΠΑ είχε βγάλει χρήματα ως μοντέλο καταλόγου, αλλά στο Παρίσι «δεν δούλευα ούτε μια μέρα. Ήμουν εκεί έναν ολόκληρο χρόνο και δεν δούλεψα μια μέρα. Δεν μπορούσα να κάνω κράτηση για κανένα λόγο. Έπιασα μια δουλειά, αλλά πραγματικά νομίζω ότι ήμουν σαν dealer που μετέφερε ναρκωτικά στο Μαρόκο – ορκίζομαι στον Θεό», αποκάλυψε η ίδια.

Η Diaz έγινε μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες στο Hollywood και βασίλισσα των romcoms από ταινίες όπως τα "My Best Friend’s Wedding" και "The Holiday". Πριν από αυτό, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Diaz θυμήθηκε όταν εργάστηκε ως μοντέλο, το οποίο περιελάμβανε να της δίνουν μια κλειδωμένη βαλίτσα «που είχε τα....'κοστούμια' μου μέσα». Όταν ήταν στο αεροδρόμιο στο Μαρόκο και της ζήτησαν να την ανοίξει, άρχισε να σκέφτεται: «Τι στο διάολο είναι σε αυτή τη βαλίτσα; Είμαι σαν αυτό το ξανθό κορίτσι με τα γαλανά μάτια στο Μαρόκο, είναι δεκαετία του '90, φοράω σκισμένα τζιν και μπότες πλατφόρμα και τα μαλλιά μου κάτω. Αυτό είναι πραγματικά επικίνδυνο».

Η Gisele Bündchen για τον προγονό της: «Δεν είμαι μητριά του αλλά bonus μαμά του»

Λίγο μετά το περιστατικό στο Μαρόκο, η 21χρονη Diaz πήρε το ρόλο της στο "The Mask", το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη καριέρα στον κινηματογράφο, συμπεριλαμβανομένων των "Shrek" και "Being John Malkovich", η Diaz αποσύρθηκε από το Hollywood το 2014.