Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Και πάλι μαζί με τον πρώην σύζυγό της - Τα φιλιά στα Κουφονήσια

10.07.2022
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Και πάλι μαζί με τον πρώην σύζυγό της - Τα φιλιά στα Κουφονήσια
Η επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού είναι γεγονός

Μετά το χωρισμό της με τον SNIK, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένη. Τις τελευταίες μέρες, το γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες με το μοντέλο και τη νέα της σχέση στα Κουφονήσια. Ο νέος της σύντροφος όμως δεν είναι και τόσο...νέος, αφού πρόκειται για τον πρώην σύζυγό της.

Η Σοφία Καρβέλα επέστρεψε στην Ελλάδα και πόζαρε με το μπικίνι της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο αρχιτέκτονας Γιάννης Καραβασάνης παντρεύτηκαν το 2015 στο Los Angeles, και έκτοτε το μοντέλο απέφευγε να αναφέρεται στις συνεντεύξεις της στο συγκεκριμένο θέμα. Όπως όλα όμως δείχνουν, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της: «Σ’ αγαπώ και σε θαυμάζω για όλα όσα είσαι»

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε πριν μερικές μέρες στην παραλία Πορί στα Κουφονήσια, με το ζευγάρι να είναι ιδιαίτερα διαχυτικό, ανταλλάσσοντας συνεχώς αγκαλιές και φιλιά. Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον τους, «μπορεί να είχαν χωρίσει, διατηρούσαν όμως άριστες σχέσεις. Ο ένας δεν έβγαλε από τη ζωή του τον άλλο και είχαν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία».