Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για τον θάνατο του συζύγου της: «Έχασα τη ζωή μου...»

28.06.2022
Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για τον θάνατο του συζύγου της: «Έχασα τη ζωή μου...»
Την πρώτη της δήλωση μετά την απώλεια του συζύγου της έκανε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η επιχειρηματίας είναι συντετριμμένη μετά τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη που έφυγε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο πριν από μερικές ημέρες.

Η επιχειρηματίας δεν ήθελε να γνωρίζει ο κόσμος όλα όσα περνάει τους τελευταίους μήνες σεβόμενη πάντα την επιθυμία του άνδρα της.

Μια μέρα πριν από την κηδεία ήρθε σε επαφή με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και μέσω αυτής έκανε και μία παράκληση προς τους δημοσιογράφους.

«Η Δέσποινα Μοιραράκη μου ζήτησε να μεταφέρω κάποια πράγματα στον κόσμο που δεν τα έχει επικοινωνήσει», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος. Η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα γίνει αύριο στις 12 στη Μητρόπολη Αθηνών όπου θα του αποδοθούν και όλες οι τιμές που του αρμόζουν.


Επιθυμία της Δέσποινας Μοιραράκη είναι στην ταφή που θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας, να μην υπάρχουν κάμερες και δημοσιογράφοι για να μπορέσει να αποχαιρετήσει τον άνθρωπό της με τον τρόπο που η ίδια και η οικογένειά της επιθυμούν.