Άγριες Μέλισσες: Βόσκαρης, Κυπραίος και Μεγαρίτης σε μια σπάνια κοινή φωτογραφία

25.06.2022
Άγριες Μέλισσες: Βόσκαρης, Κυπραίος και Μεγαρίτης σε μια σπάνια κοινή φωτογραφία
Τι κάνουν μαζί οι τρεις κακοί του Διαφανίου. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Αιμίλιος Χειλάκης ποζάρουν μαζί και τα σενάρια πήραν... φωτιά!

Οι τρεις ήρωες που δυσκόλεψαν πολύ τους κατοίκους του Διαφανίου στις τρεις σεζόν της δημοφιλούς σειράς "Άγριες Μέλισσες" που σε λίγες μέρες ρίχνει αυλαία στον ΑΝΤ1 ποζάρουν μαζί και αυτοτρολάρονται. "Άγριοι Μπάμπουρες" διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας που είδαμε στο timeline του Γιάννη Στάνκογλου και... χειροκροτούμε!

Βόσκαρης, Κυπραίος και Μεγαρίτης. Ονόματα που άφησαν το δικο τους στίγμα στην τηλεοπτική ιστορία των τελευταίων χρόνων, παίρνοντας πνοή από τις εξαιρετικές ερμηνείες των Μπισμπίκη, Στάνκογλου και Χειλάκη αντίστοιχα.

Τον επόμενο χειμώνα θα δούμε τους δύο πρώτους στην πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha "Αυτή η νύχτα μένει" και η κοινή τους πόζα με τον Αιμίλιο Χειλάκη φούντωσε τις φήμες και για τυχόν δική του συμμετοχή. Βέβαια δεν αποκλείεται το κλικ να αφορά, απλά, τρεις καλούς φίλους από τον χώρο που περνάνε λίγη ώρα μαζί, ή, ίσως να κρύβει κάποια άλλη συνεργασία, θεατρική..

Το μέλλον θα δείξει... Προς το παρόν, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το τέλος της σειράς που έδωσε μια νέα ζωή στην ελληνική μυθοπλασία και, κατά γενική ομολογία, τα τελευταία επεισόδια δείχνουν να υπόσχονται το φινάλε που της αξίζει.