Η Beyoncé ανακοίνωσε το πρώτο της άλμπουμ μετά από έξι χρόνια

16.06.2022
Η Beyoncé ανακοίνωσε το πρώτο της άλμπουμ μετά από έξι χρόνια
Η pop star κάνει το μεγάλο της comeback με το "Renaissance"

Η Beyoncé ανακοίνωσε αυτό που φαίνεται να είναι το πρώτο της σόλο άλμπουμ εδώ και έξι χρόνια, "Renaissance", που θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου. Θα είναι η συνέχεια του Lemonade του 2016, ενός διαλογισμού για τη μαύρη ταυτότητα και τη συζυγική απιστία που βρέθηκε στην κορυφή πολλών λιστών στο τέλος του έτους. Το πρωί της 16ης Ιουνίου, η pop star ανήρτησε στους social media λογαριασμούς της τις λέξεις «πράξη πρώτη… ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

Η Amber Heard έκανε την πρώτη της συνέντευξη μετά τη δίκη

Μια λίστα στο Apple Music υποδηλώνει ότι το "Renaissance" θα περιέχει 16 τραγούδια. Δεν είναι σαφές εάν ο τίτλος "Act i" σημαίνει ότι αυτό θα είναι το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ ή εάν τα 16 κομμάτια θα κυκλοφορήσουν σε πολλά μέρη.

Ο Ryan Gosling είναι ο Ken της Barbie και βρίσκεται στην Ελλάδα

Πέρυσι, η 40χρονη επιβεβαίωσε στο Harper's Bazaar ότι είχε αρχίσει να δουλεύει νέα μουσική. "Με όλη την απομόνωση και την αδικία τον περασμένο χρόνο, νομίζω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι να δραπετεύσουμε, να ταξιδέψουμε, να αγαπήσουμε και να γελάσουμε ξανά", είπε. "Αισθάνομαι μια αναγέννηση να αναδύεται και θέλω να συμμετάσχω στην καλλιέργεια αυτής της απόδρασης με κάθε δυνατό τρόπο. Είμαι στο στούντιο για ενάμιση χρόνο".

Η σταρ ξεκίνησε την καριέρα της ως μέλος του συγκροτήματος Destiny's Child το 1997, προτού γίνει σόλο τραγουδίστρια το 2003. Με επιτυχίες όπως οι "Crazy In Love", "Single Ladies" και "Hold Up", είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και επιδραστικές τραγουδίστριες της γενιάς της. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει κερδίσει 28 βραβεία Grammy και 79 υποψηφιότητες, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα μουσικό.