Michelle και Barack Obama: Εύχονται χρόνια πολλά στην κόρη τους Sasha, με τρυφερές παιδικές φωτογραφίες

13.06.2022
Michelle και Barack Obama: Εύχονται χρόνια πολλά στην κόρη τους Sasha, με τρυφερές παιδικές φωτογραφίες
Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama και η πρώην Πρώτη Κυρία Michelle Obama δημοσίευσαν πρόσφατα τις πιο χαριτωμένες παιδικές φωτογραφίες της κόρης τους Sasha με αφορμή τα 21α γενέθλιά της. Και το πρώτο σχόλιο μας είναι ότι έχει τα πιο χαριτωμένα τρυφερά μάγουλα!

Το διάσημο ζευγάρι δημοσίευσε ξεχωριστές φωτογραφίες τους κρατώντας την Sasha μωρό. Στη φωτογραφία του Barack, η Sasha φορά ένα κόκκινο φόρεμα με μικροσκοπικά λευκά αστέρια, αγκαλιάζοντας τον μπαμπά της. Τα χείλη της είναι σφιγμένα και τα μικρά της μάγουλα είναι φουσκωμένα. Πώς μπορείς να μην θες απλώς να τσιμπήσεις αυτά τα γλυκά μαγουλάκια;

«Χρόνια πολλά, Sasha!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. «Μου άρεσε να σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι αυτή η έξυπνη, όμορφη και στοργική νεαρή γυναίκα που έχεις γίνει. Και ανεξάρτητα από το πόσο χρονών γίνεσαι - θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου. Κοίτα αυτά τα μάγουλα!»

Barack Obama: Ο ηθοποιός που θέλει να τον υποδυθεί σε περίπτωση που η ζωή του γίνει ταινία

Η συγγραφέας του Becoming, η οποία έχει επίσης την 23χρονη σήμερα Malia, με τον Barack, δημοσίευσε και αυτή μια φωτογραφία της με την Sasha. Σε αυτήν, η Sasha φοράει ένα ανοιχτό ροζ φορμάκι. Η Michelle αγκαλιάζει το κοριτσάκι και χαμογελάει πλατιά στην κάμερα. Είναι αδύνατο να μην χαμογελάσεις σε αυτή τη γλυκιά φωτογραφία!

Michelle Obama: Δες τη πρώτη φορά με τα φυσικά -άφρο- μαλλιά της [photo]

«Το μωρό μου έχει εξελιχθεί σε μια όμορφη, ανεξάρτητη, συμπονετική, πολύ ικανή νεαρή γυναίκα», έγραψε η Μichelle. «Αλλά θα είσαι πάντα το μικρότερο μπιζέλι μου. Είμαι τόσο περήφανη για τον άνθρωπο που γίνεσαι. Σε αγαπώ, η μαμά σου»