Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αλληλοκατηγορούνται εκ νέου και η κόρη τους, Shiloh, το έχει ρίξει στον χορό - To video που έγινε viral

07.06.2022
Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αλληλοκατηγορούνται εκ νέου και η κόρη τους, Shiloh, το έχει ρίξει στον χορό - To video που έγινε viral
Τα πρόβλήματα του πάλαι ποτέ χρυσού ζευγαριού του Hollywood δεν λένε να τελειώσουν. Αυτή τη φορά (και δεν είναι η πρώτη) οι τριγμοί αφορούν στο Chateau Miraval και στους λόγους που οδήγησαν την Angelina Jolie να πουλήσει το μερίδιό της, πίσω από την πλάτη του Brad Pitt, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Σε ένα νέο επεισόδιο του "σίριαλ" που συνεχίζεται ανάμεσα στους δυο διάσημους πρώην συζύγους, έχουμε τον Brad Pitt να κατηγορεί την Angelina Jolie ότι κατέστρεψε τη φήμη της οινοπαραγωγικής μονάδας που κατείχαν μαζί μέχρι πρότινος καθώς εκείνη πούλησε το μερίδιό της σε έναν ξένο.

Όχι μόνο κατηγορεί την πρώην συζύγο του ότι πούλησε το μερίδιό της σε έναν "τελείως ξένο με δηλητηριώδεις διασυνδέσεις και σκοπούς" με μόνο στόχο να κάνει κακό στον ίδιο, αλλά κα ότι όσο καιρό είχαν μαζί την επιχείρηση εκείνη ουδέποτε έκανε το παραμικρό για την εξελιξή της.

Ο Brad Pitt μήνυσε την Angelina Jolie επειδή πούλησε το μερίδιό της στο γαλλικό κτήμα Château Miraval

Ήταν 2008 όταν οι Brangelina (όπως τους λέγαμε, ακόμη, τότε) αγόρασαν την ονειρεμένη έκταση στη Νότια Γαλλία που περιελάμβανε έναν εντυπωσιακό αμπελώνα και μία ακόμη πιο εντυπωσιακή έπαυλη. Εκεί παντρεύτηκαν το 2014 (ενώπιων των έξι παιδιών τους και μόνο), εκεί πέρασαν και πολλές διακοπές όσο καιρό ήταν μαζί.

Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους, η Jolie πούλησε το μερίδιό της στην επιχείρηση και το σπίτι σε ένα deal που, σύμφωνα, με τον Pitt είναι καταστροφικό και τώρα ζητά αποζημίωση για τα όσα υπέστη εκείνος από αυτή την κίνηση.

Έχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους οι δύο πρώην αγαπημένοι αποδεικνύοντας πώς ένα παραμύθι με όλα τα εχέγγυα για το απόλυτο happy end καταλήγει στον χειρότερο εφιάλτη για όλους τους εμπλεκόμενους.

Παράλληλα, το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης τις τελευταίες ώρες έχει κερδίσει η πρώτη βιολογική κόρη του ζεύγους, Shiloh. Η 16χρονη κοπέλα που έχει πάρει (εμφανισιακά τουλάχιστον) τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά και των δύο (εξωπραγματικά, κατά γενική ομολογία) παμέμορφων γονιών της, δείχνει να έχει αφήσει πίσω της οριστικά την εποχή που ντυνόταν μόνο με αντρικά ρούχα ενώ, όπως είχε γίνει γνωστό, ήθελε να την προσφωνούν και με αντρικό όνομα.

Η Shiloh, λοιπόν, αγαπά τον χορό και τα βίντεο με την ίδια και την ομάδα της να εκτελούν χορογραφίες επάνω στις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής έχουν γίνει viral.

Ιδού και εμείς χορεύουμε ήδη: