Shakira: Στο νοσοκομείο μετά το χωρισμό της από τον Gerard Pique

05.06.2022
Shakira: Στο νοσοκομείο μετά το χωρισμό της από τον Gerard Pique
Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το λόγο επίσκεψης της στο νοσοκομείο μέσω ανάρτησης στα social media

Πολλά είχαν ειπωθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την Shakira, που φήμες ήθελαν ασθενοφόρο να την πήγε σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο, μετά το χωρισμό της με τον Gerard Pique. Θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ο πατέρας της αναρρώνει μετά από μια «κακή πτώση».

Οριστικός χωρισμός για Shakira και Pique: Η επίσημη ανακοίνωση

«Παιδιά, λαμβάνω πολλά μηνύματα ανησυχίας που με είδαν πρόσφατα σε ασθενοφόρο στη Βαρκελώνη», ξεκίνησε η τραγουδίστρια. «Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι από το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ο μπαμπάς μου δυστυχώς είχε μια άσχημη πτώση και τον συνόδεψα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει τώρα. Σας ευχαριστώ όλους όπως πάντα για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας», συνέχισε.

Η ανάρτηση της Shakira για τον πατέρα της έγινε λίγο αφότου εκείνη και ο Piqué ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. «Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε», έγραψε το ζευγάρι το Σάββατο. «Ζητάμε ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η μέγιστη προτεραιότητά μας».

Το ζευγάρι - που έχει δύο γιους, τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τη σχέση του τον Μάρτιο του 2011. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο για το "Waka Waka (This Time for Africa)," του επίσημου τραγουδιού του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2010. Η είδηση ​​του χωρισμού τους έρχεται αφότου το ισπανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο El Periodico ανέφερε ότι ο Pique μένει ξανά στο σπίτι του στη Βαρκελώνη — και μακριά από τη Shakira και τα παιδιά τους.