Η Kate Hudson καμαρώνει για τον μεγάλο της γιο σε μια σπάνια πόζα μαζί με τον πατέρα του

03.06.2022
Η Kate Hudson καμαρώνει για τον μεγάλο της γιο σε μια σπάνια πόζα μαζί με τον πατέρα του
Μεγάλες στιγμές για την οικογένεια της Kate Hudson καθώς ο μεγάλος της γιος τελείωσε το σχολείο. Στην αποφοίτησή του ήταν και τα άλλα δύο παιδιά της και, φυσικά, ο πατέρας του απόφοιτου, πρώην σύζυγός της ηθοποιού, με τον οποίο πόζαραν μαζί σε μια σπάνια πόζα.

Την αγαπάμε την Kate Hudson (και τη μαμά της, Goldie Hawn, βεβαίως βεβαίως, το ίδιο, αν όχι περισσότερο!) και δεν το έχουμε κρύψει ποτέ.

Παρότι δεν πρέπει να "θαμπωνόμαστε" από τα όσα βλέπουμε στα social media των celebrities καθώς λίγο πολύ προβάλλουν εκείνα που εκείνοι θέλουν να προβάλλουν και πολύ πιθανό αυτά να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητά τους, για την περίπτωση αυτών των γυναικών και της ευρύτερης οικογένειάς τους έχουμε πάντα την αίσθηση ότι αυτό που βλέπουμε, αυτό είναι -κάθε φορά!

Πανευτυχής μανούλα τριών παιδιών (από τρεις διαφορετικούς άντρες, έτσι για την ιστορία) η Kate μοιράζεται πολύ συχνά προσωπικές στιγμές μαζί τους και αυτή τη φορά, πρωταγωνιστής ήταν ο μεγάλος της γιος, Ryder Robinson ο οποίος έγινε 18 τον περασμένο Ιανουάριο και τώρα τελείωσε το σχολείο. Στο πλάι της για να καμαρώσει μαζί της και ο πρώην σύζυγός της, (2000 - 2007) τραγουδιστής των Black Crows, Chris Robinson [φωτό επάνω]

«Σήμερα ήταν μια μεγάλη μέρα για την οικογένειά μας. Μία μέρα για την οποία μιλούσαμε από παλιά κάπως έτσι "έι, μια μέρα θα είναι 2022 και θα τελειώνεις το σχολείο". Λες και αυτή η μέρα ήταν τόσο μακριά. Όμως, τελικά ήταν απίστευτα κοντά», γράφει στη λεζάντα η Kate και απευθυνόμενη, αμέσως μετά, στον πρωτότοκό της του εκφράζει τον θαυμασμό και την αγάπη της δημοσίως.

Η Kate Hudson το παραδέχεται δημόσια: "Ελλάδα σ' αγαπάμε"

«@mr.ryderrobinson είσαι ο πιο απίθανος νεαρός! Το να σε μεγαλώνω ήταν ένα από τα μεγαλύτερα δώρα και απολαύσεις της ζωής μου. Φέρνεις τόσα πολλά στις ζωές των ανθρώπων γύρω σου. Είσαι ευγενικός, στοργικός, γενναιόδωρος, υπομονετικός, αστείος και ένας από το είδος σου. Είμαι ενθουσιασμένη με αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Μπράβο σου μωρό μου. Η μανούλα σ' αγαπάει», συνεχίζει η περήφανη μανούλα και κλείνει μιλώντας σε όλους τους γονείς που νιώθουν το ίδιο πράγμα με εκείνη σήμερα: «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Το να αφήσεις τα μωρά σου να πετάξουν δεν είναι εύκολο, αλλά πετάξτε παιδιά... πετάξτε!», λέει η Kate και εμείς, απλά... χειροκροτούμε μαζί της.

Στο πλευρό του μεγάλου αδελφού και ο 10χρονος Bingham, καρπός του έρωτα της Hudson με τον Matt Bellamy, τραγουδιστή των Muse και η σχεδόν 4 ετών Rani, κόρη της ηθοποιύ με τον αρραβωνιαστικό της Danny Fujikawa.