Ο Johnny Depp εμφανίστηκε επί σκηνής στη συναυλία του Jeff Beck στην Αγγλία

30.05.2022
Ο Johnny Depp εμφανίστηκε επί σκηνής στη συναυλία του Jeff Beck στην Αγγλία
Ο ηθοποιός έπαιξε κιθάρα σε rock show, δύο ημέρες αφότου οι δικηγόροι εξέφρασαν τα τελικά επιχειρήματα στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του, Amber Heard

Ο Johnny Depp επέστρεψε στις μουσικές του ρίζες το Σαββατοκύριακο, δύο ημέρες αφότου οι δικηγόροι του εξέδωσαν τα τελικά επιχειρήματα στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του, Amber Heard.

Ο πραγματικός λόγος που η Amber Heard δεν κοιτάει καθόλου τον Johnny Depp κατά τη διάρκεια της δίκης

Σύμφωνα με πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο, ο ηθοποιός εξέπληξε τους θαυμαστές του σε μια συναυλία του Jeff Beck στην Αγγλία. Ο Depp ανέβηκε στη σκηνή με την κιθάρα του μαζί με τον Beck στο show, που έλαβε χώρα στο Sheffield, για να ερμηνεύσουν το τραγούδι τους, «Isolation», ένα remake του τραγουδιού του John Lenon του 1970. Έπαιξαν επίσης μια διασκευή του "What's Going On" του Marvin Gaye και του "Little Wing" του Jimi Hendrix.

Η Kate Moss κατέθεσε ότι ο Johnny Depp δεν την έσπρωξε από τις σκάλες

Πριν γίνει ηθοποιός, ο Depp ήθελε να γίνει μουσικός. Ο ίδιος έχει μιλήσει για τις πρώιμες μουσικές του φιλοδοξίες, σημειώνοντας ότι δεν είχε τόση επιτυχία όση ήθελε, κάτι που τον ώθησε να στραφεί στην υποκριτική. Ο Depp είναι επίσης μέλος της ομάδας Hollywood Vampires, στην οποία συμμετέχουν οι Alice Cooper και Joe Perry.