Ρούλα Ρέβη: Η νέα, ολόγυμνη φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα που μοιράστηκε

19.05.2022
Ρούλα Ρέβη: Η νέα, ολόγυμνη φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα που μοιράστηκε
Ο Αποστόλης Τότσικας είναι, εύλογα, το πιο αγαπημένο θέμα για τη φωτογράφο σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη και εκείνη δε χορταίνει να τον απαθανατίζει σε όλες τις πιθανές πόζες. Αυτή τη φορά, η λήψη δεν είχε καθόλου ρούχα.

«Η γύμνια είναι η φύση μας» γράφει η Ρούλα Ρέβη στη λεζάντα της τελευταίας φωτογραφίας που μοιράστηκε και για του λόγου το αληθές, βλέπουμε τον Αποστόλη Τότσικα ολόγυμνο να ατενίζει τη θέα έξω από το παράθυρό του.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2014 στην Αμερική και η ευτυχία τους έχει στο μεταξύ ολοκληρωθεί από τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους, Άγγελου Μιχαήλ και Ειρήνης Χρυσής, έναν χρόνο αργότερα.

Οι δυο τους μοιράζονται συχνά εικόνες και πληροφορίες από την κοινή τους ζωή αλλά και τα επαγγελαμτικά τους. Η δε Ρούλα Ρέβη χρησιμοποιεί τα social media ως μέσο για να αφυπνίσει τις γυναίκες σχετικά με θέματα που τις αφορούν ιδιαίτερα.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αφορά στα όσα είπε σχετικά με τη γυμναστική μέσα από ένα post με το οποίο σκοπό είχε να σηκώσει τους πάντες από τον καναπέ. Και αν κρίνουμε από τα μηνύματα, μάλλον τα κατάφερε!