Chris Rock: «Πιστέψτε όλες τις γυναίκες εκτός από την Amber Heard»

18.05.2022
Chris Rock: «Πιστέψτε όλες τις γυναίκες εκτός από την Amber Heard»
Ο κωμικός αναφέρθηκε στο ότι η Heard φέρεται να έβαλε περιττώματα στο κρεβάτι που μοιραζόταν με τον Johnny Depp

Ο Chris Rock είπε ότι οι άνθρωποι πρέπει να «πιστεύουν όλες τις γυναίκες εκτός από την Amber Heard», αφού έκανε ένα αστείο με τα περιττώματα στο κρεβάτι του πρώην ζευγαριού. Ο κωμικός, ο οποίος έκανε το αστείο κατά τη διάρκεια ενός stand-up show στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, αναφέρθηκε στον ισχυρισμό που έκανε ο Depp στη μήνυσή του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Heard ότι είχε αφοδεύσει στο κρεβάτι πριν πάει στο φεστιβάλ Coachella.

Johnny Depp εναντίον Amber Heard: Οι μέχρι στιγμής μεγαλύτερες αποκαλύψεις της δίκης

Σύμφωνα με το People, ο φρουρός ασφαλείας του Depp είπε στο δικαστήριο ότι αυτός και η Heard «είχαν μια συνομιλία σχετικά με την έκπληξη που άφησε στο κρεβάτι του αφεντικού» και ότι του είχε πει ότι ήταν «ένα φρικτό πρακτικό αστείο που πήγε στραβά». Κατά τη διάρκεια του stand-up show του την περασμένη εβδομάδα, ο Rock σκέφτηκε ότι υπάρχουν «νέοι κανόνες» όσον αφορά τον ύπνο με άλλους ανθρώπους.

Ο κωμικός τόνισε ότι είναι σημαντικό να «πιστεύουμε όλες τις γυναίκες», αλλά στη συνέχεια δήλωσε την εξαίρεση. «Πιστέψτε όλες οι γυναίκες… εκτός από την Amber Heard… τι στο διάολο είναι αυτή; Σκ**τά στο κρεβάτι του! Όταν το κάνεις αυτό, είσαι ένοχος για όλα. Τι στο διάολο συμβαίνει εκεί; Και μετά από αυτό έκαναν σχέση», αστειεύτηκε ο Rock.

Η Amber Heard αξιολογήθηκε με δύο διαταραχές προσωπικότητας

Οι ισχυρισμοί για το περιστατικό με τα κόπρανα, που φημολογούνταν τα προηγούμενα χρόνια, κέρδισαν νέο ενδιαφέρον πρόσφατα, όταν εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης του Depp για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο Depp μηνύει τον Heard, ισχυριζόμενος ότι τον δυσφήμησε όταν περιέγραψε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας σε ένα άρθρο του 2018 για την Washington Post. Η Heard αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και άσκησε ανταγωγή, υποστηρίζοντας ότι ο Depp την χτύπησε περισσότερες από μία φορές ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι του «έδειξε μια φωτογραφία» του κρεβατιού του πρώην παντρεμένου ζευγαριού μετά το περιστατικό. «Είχα πάει στον φύλακα ασφαλείας και είπα: 'Είναι στο Coachella. Νομίζω ότι είναι μια καλή στιγμή να πάω στο κέντρο της πόλης για να μπορέσω να πάρω μερικά από τα πράγματά μου και να τα βγάλω από εκεί, ειδικά πράγματα που ήταν πολύτιμα για μένα'», είπε ο Depp στο δικαστήριο. «Μετά μου έδειξε μια φωτογραφία… ήταν μια φωτογραφία του κρεβατιού μας, και υπήρχαν ανθρώπινα περιττώματα.

Ο Depp κατέθεσε ότι η Heard «προσπάθησε να κατηγορήσει» την κατάσταση του κρεβατιού «στα σκυλιά». Στην κατάθεσή της, η Heard αρνήθηκε ότι αφόδευσε στο συζυγικό κρεβάτι και ισχυρίστηκε ότι ο σκύλος του είχε «προβλήματα ελέγχου του εντέρου» αφού έφαγε μια σακούλα με χόρτο ως κουτάβι. «Πρώτα από όλα, δεν νομίζω ότι είναι αστείο», είπε η Heard σχετικά με το περιστατικό. «Δεν είχα, επίσης, διάθεση για φάρσα. Η ζωή μου κατέρρεε».

Εν τω μεταξύ, η Heard φέρεται να απέλυσε την ομάδα δημοσίων σχέσεών της λόγω του αρνητικού τύπου που έλαβε κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης δίκης της για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Depp.