5 διάσημες αποκαλύπτουν τι κρύβεται πίσω από τα ασυνήθιστα ονόματα που έδωσαν στα παιδιά τους

26.04.2022
5 διάσημες αποκαλύπτουν τι κρύβεται πίσω από τα ασυνήθιστα ονόματα που έδωσαν στα παιδιά τους
Το όνομα που δίνεις στο παιδί σου είναι μια από τις πιο σημαντικές και καθοριστικές στιγμές όταν γίνεσαι γονιός. Και η απόφαση μπορεί να είναι δύσκολη. Πολλοί γονείς θέλουν να επιλέξουν ονόματα που ξεχωρίζουν ή που έχουν βαθιά και προσωπική σημασία για αυτούς. Και οι διασημότητες δεν διαφέρουν. Ορισμένες διασημότητες αψηφούν τα καθιερωμένα, επιλέγοντας μοναδικά ονόματα, συχνά με ενδιαφέρουσες σημασίες. Παρακάτω θα δεις δημιουργικά ονόματα παιδιών διασημοτήτων και την έμπνευση πίσω από αυτά. Μερικά ονόματα είναι μυστηριώδη και άλλα είναι γλυκά ενώ μερικά μας κάνουν να σκεφτούμε έξω από τα συνηθισμένα. Τα 21 πιο παράξενα ονόματα που έδωσαν διάσημοι στα παιδιά τους [photos]

Beyoncé

Η Beyoncé και ο Jay Z έχουν μαζί 3 παιδιά. Η μεγαλύτερη κόρη τους ονομάζεται Blue Ivy. Το 2017 απέκτησαν δίδυμα, τα οποία ονόμασαν Rumi και Sir Carter. Η Rumi πήρε το όνομά της από τον αγαπημένο ποιητή του ζευγαριού και το Sir φάνηκε στους γονείς σαν το τέλειο όνομα για το αγοράκι.

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner εξακολουθεί να μην είναι σίγουρη πώς αυτή και ο Travis Scott έδωσαν το όνομα Stormi για την κόρη τους. Σκέφτηκαν πρώτα το Storm, αλλά δεν τους φάνηκε σωστό. Μετά έγινε Stormi και απλά κόλλησε. Η Kylie είπε μάλιστα ότι μπορεί να υπήρχαν άλλα ονόματα που θα προτιμούσε, αλλά ήταν σαν η Stormi να διάλεξε το δικό της όνομα.

Gwyneth Paltrow

Η ηθοποιός Gwyneth Paltrow και ο τραγουδιστής των Coldplay, Chris Martin, έχουν μαζί 2 παιδιά. Προκάλεσαν εντύπωση όταν ανακοίνωσαν ότι η κόρη τους θα ονομαστεί Apple, αλλά η Gwyneth εξήγησε το γιατί. Είπε ότι ακουγόταν γλυκό, υγιές και καθαρό. Έχουν επίσης έναν γιο που ονομάζεται Moses, ο οποίος πήρε το όνομά του από ένα τραγούδι που της έγραψε ο Chris πριν παντρευτούν.

Mariah Carey

Η Mariah Carey και ο Nick Cannon έχουν δίδυμα, έναν γιο και μια κόρη. Η κόρη τους ονομάζεται Monroe, από την ηθοποιό Marilyn Monroe, η οποία είναι μια από τις επιρροές της Carey. Ο γιος τους ονομάζεται Moroccan, βγαλμένος από τη μαροκινής έμπνευσης διακόσμηση του διαμερίσματος του Carey στη Νέα Υόρκη, που ήταν η τοποθεσία της πρότασης γάμου του Cannon.

Khloé Kardashian

Η Khloé Kardashian εξήγησε το ασυνήθιστο όνομα της κόρης της, True. Η γιαγιά της πρότεινε το όνομα και ήταν το μικρό όνομα του προπάππου της και το μεσαίο όνομα του παππού της. Δεν μπορούσε να το βγάλει από το μυαλό της σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, οπότε ήξερε ότι ήταν το σωστό όνομα.