Olivia Hussey: Η iconic Παναγία του Zeffirelli εύχεται "Καλό Πάσχα" με τον δικό της τρόπο

18.04.2022
Olivia Hussey: Η iconic Παναγία του Zeffirelli εύχεται "Καλό Πάσχα" με τον δικό της τρόπο
Με μια συγκλονιστική στιγμή της θρυλικής σειράς που φέτος συμπληρώνει 45 χρόνια "ζωής" στέλνει τις ευχές της για την ημέρα του Πάσχα η Olivia Hussey.

Για τους ορθόδοξους σήμερα (18/4) ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα όμως οι καθολικοί γιόρτασαν ήδη το Πάσχα τους χθες και τα social media γέμισαν από εορταστικές αναρτήσεις.

Μεταξύ των αναρτήσεων ξεχωρίσαμε, για ευνόητους λόγους, και αυτή της Olivia Hussey. Η ηθοποιός που ταυτίστηκε άρρηκτα με τη μορφή της μητέρας του Ιησού που ενσάρκωσε στο έπος του Franco Zeffirelli το 1977. Ο εμβληματικός σκηνοθέτης, μάλιστα, την είχε ανακαλύψει 9 χρόνια νωρίτερα και της είχε χαρίσει τον ρόλο της ζωής της. Σε ηλικία μόλις 16 ετών, η Hussey είχε γίνει η Ιουλιέττα του [φωτό κάτω] κι εκείνος την είχε λατρέψει -κυριολεκτικά! Κάποια στιγμή μάλιστα είχε παραδεχτεί ότι υπήρξε ο μεγαλύτερος ανεκπλήρωτος έρωτας της ζωής του.

Olivia Hussey: Οι τρεις σύζυγοι (ο ένας τους γιος θρύλου του Hollywood), τα τρία παιδιά, ο καρκίνος και η αγοραφοβία της "Παναγίας" του Zeffirelli [photos]

Ημέρα του Πάσχα για τους καθολικούς λοιπόν και η 71ός ετών πια Hussey ευχήθηκε στους ακολούθους της με τη δραματική σκηνή της αποκαθήλωσης, όπου εκείνη, ως Παναγία, σπαράζει κρατώντας το άψυχο κορμί του γιου της, Ιησού, τον οποίο, φυσικά ερμήνευσε αριστοτεχνικά και αξεπέραστα ο Robert Powell.

Για την ιστορία, ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" έρχεται και φέτος στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 αναλαμβάνοντας να "μεγαλώσει" κι άλλες γενιές, όπως κάνει τα τελευταία 45 χρόνια.

Οι προβολές θα γίνουν τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη στις 21:00, τη Μ. Πέμπτη και τη Μ. Παρασκευή στις 21:30, και το Μ. Σάββατο στις 20:00.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.04.2024 - 13:04