Η Britney Spears είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με μια αρκετά παράξενη ανάρτηση

12.04.2022
Η Britney Spears είναι έγκυος και το ανακοίνωσε με μια αρκετά παράξενη ανάρτηση
Τρίτη φορά μητέρα θα γίνει η Britney Spears και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της. Το ίδιο και ο αρραβωνιαστικός της, Sam Ashgari, τον οποίο εκείνη αποκαλεί πάντα "σύζυγο".

Το' πε και τό' κανε η πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της ποπ. Λίγους μήνες μετά τη λήξη της καταπιεστικής κηδεμονίας της από τον πατέρα της, μιας κηδεμονίας που της είχε στερήσει κάθε έννοια ελευθερίας, όπως είχε αποκαλύψει με συγκλονιστικό τρόπο η ίδια, η Britney ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Για εκείνη θα είναι το τρίτο της παιδί και για τον αγαπημένο της το πρώτο.

Η λαχτάρα για ακόμη ένα παιδί

40 ετών πια η Spears είχε μιλήσει ανοιχτά για το πόσο ήθελε ακόμη ένα παιδί με τον νυν αγαπημένο της όμως "δεν της επέτρεπαν ούτε να το σκεφτεί" ενώ ο έλεγχος ακόμη και στο ίδιο της το κορμί ήταν τραγικός.

Τα 13 χρόνια που η Britney έζησε υπό το καθεστώς κηδεμονίας της είχε απαγορευτεί ρητά όχι μόνο να παντρευτεί αλλά και να κάνει άλλο παιδί. Μιλώντας στο δικαστήριο που έγινε για την υπόθεσή της, πρόσφατα, η ίδια είχε αποκαλυψει ότι κάποια στιγμή θέλησε να αφαιρέσει το σπιράλ που της είχαν τοποθετήσει χωρίς τη θέλησή της, έτσι κι αλλιώς «για να ξεκινήσω προσπάθειες να κάνω ένα ακόμη παιδί, αλλά η λεγόμενη ομάδα, δεν μου έδωσε την άδεια να πάω στον γιατρό να το αφαιρέσω γιατί δεν ήθελαν να κάνω άλλα παιδιά».

Τώρα ήρθε η ώρα της, λοιπόν!

Η ανακοίνωση της Britney

Με μία ανάρτηση στο Instagram μοιράστηκε τα νέα για τις χαρές της η Britney. Με μία ανάρτηση αρκετά παράξενη, όμως. Μας έχει συνηθίσει σε δικές της πόζες συνέχεια (μόνη ή μαζί με τον αγαπημένο της) και τώρα πια, σε μια τόσο σημαντική ανακοίνωση προτίμησε να αναρτήσει μια φωτογραφία με ένα φλιτζάνι καφέ και δυο λουλούδι!

Έστω..

«Έχασα τόσα κιλά για να πάω στο ταξίδι μου στο Maui απλά για να τα πάρω πίσω. Σκέφτηκα ‘Θεέ μου, τι συνέβη στο στομάχι μου;’. Ο σύζυγός μου είπε ‘Όχι, μοιάζεις σαν έγκυος από το φαγητό, χαζούλα!’. Οπότε έκανα τεστ εγκυμοσύνης και… περιμένω παιδί», γράφει στην αρχή της λεζάντας της η Britney, ενώ δεν έκρυψε τη σκέψη της πιθανή διπλή εγκυμοσύνη καθώς «4 μέρες μετά, ήμουν λίγο περισσότερο έγκυος από το φαγητό. Αν είναι δύο (παιδιά) μέσα, μπορεί να τρελαθώ».

Στη συνέχεια η Brit εξήγησε ότι δεν θα βγαίνει πολύ έξω, αφενός για τους παπαράτσι που την κηνυγούν και, προφανώς, δεν θέλει να τους χαρίσει κάποια λήψη της σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της, αφετέρου γιατί φοβάται μήπως ξαναπάθει ό,τι της είχε συμβεί στις δυο πρώτες εγκυμοσύνες της.

«Είναι δύσκολο, γιατί, όταν ήμουν έγκυος, είχα περιγεννητική κατάθλιψη. Πρέπει να πω ότι ήταν χάλια. Οι γυναίκες δεν το συζητούσαν τότε. [...] Αλλά τώρα το συζητούν κάθε μέρα. Ευτυχώς, δε χρειάζεται να κρατάμε τον πόνο μυστικό. Αυτήν τη φορά, θα κάνω yoga. Κάθε μέρα. Στέλνω πολλή χαρά και αγάπη», έγραψε η Britney στον λογαριασμό της στο Instagram και ιδού η ανάρτηση ως είχε:

Η ανάρτηση του μέλλοντα πατέρα

Τις χαρές του θέλησε να μοιραστεί και ο Sam Ashgari και το έκανε επίσης με μια ανάρτηση. Πλάι σε ένα σκίτσο μιας οικογένειας λιονταριών διαβάζουμε: «Ο γάμος και τα παιδιά είναι ένα φυσικό επακόλουθο μιας σχέσης γεμάτης με αγάπη και σεβασμό. Η πατρότητα είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούσα ανέκαθεν και δεν το λαμβάνω ελαφθρά τη καρδία. Είναι η πιο σημαντική δουλειά απ' όλες 🙏»


Η Britney έχει ήδη δυο γιους από τον γάμο της με τον Kevin Federline. O Sean Preston είναι σήμερα 16 ετών και ο Jayden 15. Τα δυο αγόρια πρόκειται να αποκτήσουν αδελφάκι και ίσως αυτό «μαλακώσει» κάπως τη θέση τους ως προς τη μητέρα τους και τα social media. Η ίδια η Britney έχει αποκαλύψει ότι οι γιοι της της έχουν απαγορεύσει να μοιράζεται φωτογραφίες τους στο instagram και εκείνη το σέβεται απόλυτα. Όσες φορές έχει αναρτήσει εικόνες τους είναι από την πολύ παιδική τους ηλικία, που προφανώς... επιτρέπεται!