Bruce Willis: Συγκινούν οι αναρτήσεις διάσημων φίλων μετά την αποκάλυψη της ασθένειας που τερμάτισε πρόωρα την καριέρα του

04.04.2022
Bruce Willis: Συγκινούν οι αναρτήσεις διάσημων φίλων μετά την αποκάλυψη της ασθένειας που τερμάτισε πρόωρα την καριέρα του
Τέσσερις μέρες μετά τη μεγάλη αποκάλυψη και ο κόσμος που αγαπά τον διάσημο ηθοποιό προσπαθεί ακόμη να διαχειριστεί τη νέα αλήθεια για την υγεία, την καριέρα και τη ζωή του. Μεταξύ των εκατοντάδων αναρτήσεων που τιμούν τη μέχρι τώρα παρουσία του στον χώρο, ξεχωρίζουμε μερικές που μας "άγγιξαν" περισσότερο.

Την περασμένη Πέμπτη η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν -και μοιράστηκαν, ανάλογα, στα social media- οι γυναίκες της ζωής του Bruce Willis άφησαν τον κόσμο άφωνο, δίνοντας, ταυτόχρονα και μερικές εξηγήσεις σε ερωτήματα που είχαν προκύψει τελευταία για τον αγαπημένο ηθοποιό και την υγεία του.

«Ο Bruce αντιμετωπίζει μερικά θέματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία που επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», διαβάζαμε στην ανάρτηση που υπογράφουν από κοινού η νυν σύζυγός του, Emma Heming και οι κόρες τους Mabel και Evelyn αλλά και η πρώην συζυγός του, Demi Moore και οι δικές τους κόρες Rumer, Scout και Tallulah. [στη φωτογραφία κάτω οι πέντε κόρες του σε μια γλυκύτατη φωτογραφία] Με αυτό τον τρόπο οι γυναίκες του Bruce, που αποτελούν και την ευρύτερη οικογένειά του, ενημέρωσαν τον κόσμο και για την απόφαση που πάρθηκε να μπει μια τελεία στην καριέρα του ανθρώπου τους.

Scout Willis: Η συγκινητική ανάρτηση με φωτογραφίες της με τον μπαμπά της, Bruce

Οι αντιδράσεις αγάπης και στήριξης προς τον Willis και την οικογένειά του ήρθαν άμεσα και δημόσια μετά την ανάρτηση αυτή και από αυτές εμείς ξεχωρίσαμε αυτές των John Travolta, sir Anthony Hopkins και Sylvester Stallone, οι οποίοι τίμησαν με τον δικό τους τρόπο τον φίλο και συνεργάτη τους.

"Η συνεργασία μαζί σου ήταν μια ξεχωριστή στιγμή στη ζωή μου. Η αγάπη μου και οι προσευχές μου είναι με την οικογένειά σου", γράφει στην ανάρτησή του ο sir Anthony Hopkins ο οποίος συμπρωταγωνίστησε με τον Willis στην ταινία "Red 2" του 2013.

"Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια... Προσεύχομαι για σένα και την υπέροχη οικογένειά σου", γράφει στη δική του ανάρτηση ο Sylvester Stallone ενώ μοιράζεται μια σειρά κοινών τους φωτογραφιών. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάστηκαν στις δυο πρώτες ταινίες των Αναλώσιμων (2010 και 2012) ενώ παλιότερα είχαν συνεργαστεί στην ίδρυση της -μετέπειτα- διάσημης αλυσίδα των Planet Hollywood, το 1991

Η πιο συγκινητική ανάρτηση όμως ήρθε από τον John Travolta. "O Bruce κι εγώ γίναμε καλοί φίλοι όταν μοιραστήκαμε δυο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες μας, Pulp Fiction και Look Who’s Talking. Χρόνια αργότερα μου είπε: 'John, ήθελα να ξέρεις πως όταν κάτι καλό συμβαίνει σε σένα, νιώθω ότι συμβαίνει και σε μένα'. Τόσο γενναιόδωρος ήταν. Σ' αγαπώ Bruce", γράφει ο Travolta και μεταξύ των όσων σχολίασαν την ανάρτησή του ήταν και η Scout, η δεύτερη κόρη του Bruce και της Demi Moore.