Μαρία Μπεκατώρου για την υπόθεση της Πάτρας: "Να λαχταράς να σφίξεις στην αγκαλιά σου..."

01.04.2022
Μαρία Μπεκατώρου για την υπόθεση της Πάτρας: "Να λαχταράς να σφίξεις στην αγκαλιά σου..."
Η παρουσιάστρια επηρεάστηκε από την παιδοκτονία στην Πάτρα

Οι ραγδαίες και σοκαριστικές εξελίξεις για την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και η σύλληψη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου έχουν γίνει νούμερο ένα θέμα τις τελευταίες ώρες και έχουν προκαλέσει πολλές και έντονες αντιδράσεις.

Κατερίνα Καινούργιου: "Παίρνουμε πόσες ορμόνες για να κάνουμε ένα παιδάκι και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και…

Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε ένα Instagram Story στο οποίο εκφράζει δημόσια τις σκέψεις της, γράφοντας: "Να λαχταράς να σφίξεις στην αγκαλιά σου το δικό σου παιδί και να συνειδητοποιείς τι έχει κάνει εκείνη. Δεν αντέχεται".

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε και η Ελεονώρα Μελέτη με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γράφοντας: "Έβλεπα ειδήσεις: "Κατηγορείται η μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της". Μέσα στην ίδια πρόταση η λέξη "μητέρα", η λέξη "κόρη" και η λέξη ¨"δολοφονία". Δεν το χωράει ο ανθρώπινους νους. Δεν γίνεται. Όχι ότι πέσαμε από τα σύννεφα θα μου πεις, αλλά προσπαθώ να το κάνω όλο αυτό εικόνα. Μια "νεκρή" από συναίσθημα γυναίκα να προκαλεί πόνο και θάνατο στο ίδιο της το σπλάχνο και αυτό να βλέπει στο πρόσωπο της μητέρας του τον δολοφόνο και να μην μπορεί να μιλήσει. Ο Θεός να αναπαύσει αυτές τις ψυχές, μαύρη ήταν η μοίρα τους που τα γέννησε μια τέτοια μάνα. Καμιά ποινή δεν θα φέρει δικαίωση, ωστόσο τουλάχιστον η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη".