Jason Momoa: Αυτή είναι η ηθοποιός με την οποία λέγεται πως φλέρταρε στα Όσκαρ

31.03.2022
Jason Momoa: Αυτή είναι η ηθοποιός με την οποία λέγεται πως φλέρταρε στα Όσκαρ
«Στεκόντουσαν σε ένα μπαρ και κουβέντιαζαν», είπε μια πηγή

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποίηθηκε η φετινή τελετή των Όσκαρ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το after party, με μια μεγάλη λίστα celebrities να δίνει το παρών. Ανάμεσα τους και ο Jason Momoa, ο οποίος λέγεται πως φλέρταρε καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς με την Kate Beckinsale, στην οποία μάλιστα προσέφερε το σακάκι του για να ζεσταθεί.

Oscars 2022: Ο Will Smith χτύπησε live τον Chris Rock - Αντέδρασε σε αστείο που έκανε για τη σύζυγό του Jada

«Στεκόντουσαν σε ένα μπαρ και κουβέντιαζαν», είπε μια πηγή. «Και οι δύο είχαν χαμόγελα στα πρόσωπά τους και συμμετείχαν πολύ στη συνομιλία τους». Και οι δύο σταρ «φαίνονταν πραγματικά χαρούμενοι», είπε η πηγή.

Τα νέα αυτά έρχονται λίγο καιρό αφότου ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Lisa Bonet, ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν.

Oscars 2022 In Memoriam: Στο τιμητικό βίντεο εμφανίστηκε ο Μίκης Θεοδωράκης όμως υπήρξαν αντιδράσεις για άλλους που ξεχάστηκαν

"Όλοι έχουμε νιώσει τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών", δήλωσε το ζευγάρι σε κοινή δήλωση τον Ιανουάριο. "Μια επανάσταση εκτυλίσσεται ~ και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση...αναπτύσσεται από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν." Η Lisa και ο Jason εξήγησαν ότι ήθελαν να μοιραστούν την προσωπική τους εξέλιξη με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Το πρώην ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2017, σημείωσε ότι "η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται και εξελίσσεται".