Εριέττα Κούρκουλου: «Είναι απολύτως λογικό να πονάς, αντί να χαίρεσαι με την εγκυμοσύνη μιας άλλης γυναίκας»

18.03.2022
Εριέττα Κούρκουλου: «Είναι απολύτως λογικό να πονάς, αντί να χαίρεσαι με την εγκυμοσύνη μιας άλλης γυναίκας»
Η ανάρτηση ενδυνάμωσης για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν υπογονιμότητα

Η Εριέττα Κούρκουλου διανύει μια ιδιαίτερη και ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

Θοδωρής Μαραντίνης: "Ξεπέρασα τα όριά μου με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Επισκίασε την καριέρα μου"

Η ακριβίστρια, επιχειρηματίας και κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα ενδυνάμωσης στις γυναίκες που παλεύουν με την υπογονιμότητα.

Στη δημοσίευση της γράφει:

«Εσύ, που τόσο καιρό παλεύεις με την υπογονιμότητα και θέλεις όσο τίποτα στον κόσμο να γίνεις μανούλα, είναι δυνατόν να μην χαίρεσαι με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της κολλητής σου, ή την όψη της όμορφης κοιλίτσας μιας γνωστής influencer που ακολουθείς στο instagram; Είναι δυνατόν, εσύ, να στεναχωριέσαι και να απογοητεύεσαι στο άκουσμα του θαύματος της δημιουργίας μίας νέας ζωής; Είσαι κακός άνθρωπος… δεν εξηγείται αλλιώς! Σωστά; ΛΑΘΟΣ! Δεν είσαι κακός άνθρωπος! Είσαι απλά… άνθρωπος. Είναι απολύτως λογικό να πονάς, αντί να χαίρεσαι. Είναι απολύτως λογικό να αναρωτιέσαι γιατί δεν είσαι εσύ αυτή η γυναίκα… γιατί δεν είναι δική σου η ανακοίνωση αυτή; Γιατί εσύ, που έχεις κλάψει και έχεις πονέσει τόσο πολύ - σωματικά και ψυχικά, ακόμα να επιβραβευτείς για τις θυσίες που έχεις κάνει; Δεν είσαι μόνη. Όλες έχουμε αισθανθεί έτσι και όλες ντραπήκαμε να το παραδεχθούμε, ακόμα και στον ίδιο μας το εαυτό Αποδέξου τα συναισθήματά σου. Είναι ανθρώπινο να αισθάνεσαι και να σκέφτεσαι όλα τα παραπάνω και το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να επιβαρύνεις τον εαυτό σου με το αίσθημα της ενοχής! Δεν είσαι μόνη. Όλες έχουμε αισθανθεί έτσι και όλες ντραπήκαμε να το παραδεχθούμε, ακόμα και στον ίδιο μας το εαυτό Αποδέξου τα συναισθήματά σου… μοιράσου τα! Οι άνθρωποι που σε αγαπούν, θα καταλάβουν. Είμαστε μαζί σας!».