Σασμός: Το απίστευτο κοινό που ενώνει τους τηλεοπτικούς Μαθιό, Αντώνη και Μάκη - Φωτογραφίες ντοκουμέντα

08.03.2022
Σασμός: Το απίστευτο κοινό που ενώνει τους τηλεοπτικούς Μαθιό, Αντώνη και Μάκη - Φωτογραφίες ντοκουμέντα
Δημήτρης Λάλος, Δημήτρης Ήμελλος και Αργύρης Πανταζάρας. Πρωταγωνιστές και οι τρεις της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς του Alpha, όμως αυτό δεν είναι το μόνο στοιχείο που έχουν κοινό μεταξύ τους!

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών. Κάθε επεισόδιο που προβάλλεται σπάει το ρεκόρ τηλεθέασης του προηγούμενου. Ο "Σασμός" του Alpha φαίνεται να έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία δημιουργών και συντελεστών. Και έχει συνέχεια!

Η τεράστια επιτυχία της σειράς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο casting που έχει συγκεντρώσει ακόμη και στους πιο "μικρούς" ρόλους ηθοποιούς που ξεχωρίζουν, πραγματικά!

Οι ηθοποιοί σα να ανταγωνίζονται μεταξύ τους στο ταλέντο και τις ικανότητες. Για μερικούς από αυτούς, όμως, υπάρχει και κάτι αντικειμενικό που τους ενώνει με έναν τρόπο ξεχωριστό.

Οι τρεις πρωταγωνιστές για τους οποίους μιλήσαμε πιο πάνω έχουν όλοι τιμηθεί με το Βραβείο Χορν, ένα καταξιωμένο βραβείο το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο (εδώ και 20 χρόνια) προς έναν νέο ηθοποιό του θεάτρου, στη μνήμη του ηθοποιού Δημήτρη Χορν.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ήμελλος, τιμήθηκε με τον βραβείο Χορν το 2001 και ήταν, μάλιστα, ο πρώτος ηθοποιός που έλαβε αυτή τη διάκριση. Ο Δημήτρης Λάλος φόρεσε το σταυρό του Δημήτρη Χορν το 2012, ενώ ο Αργύρης Πανταζάρας το 2016.

Βραβευμένος Σασμός, λοιπόν, όνομα και πράγμα... Ιδού και οι φωτοραφίες ντοκουμέντα από τις βραβεύσεις των τριών πρωταγωνιστών.