Φιλαρέτη Κομνηνού για Δανάη Μιχαλάκη: «Η νύφη μου είναι τόσο όμορφο πλάσμα, τόσο καλοσυνάτο, ένα λουλούδι που χαίρεσαι να τη βλέπεις»

02.02.2022
Φιλαρέτη Κομνηνού για Δανάη Μιχαλάκη: «Η νύφη μου είναι τόσο όμορφο πλάσμα, τόσο καλοσυνάτο, ένα λουλούδι που χαίρεσαι να τη βλέπεις»
Μία συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και το "Πάμε Δανάη" έδωσε η σπουδαία ελληνίδα ηθοποιός και μίλησε, μεταξύ άλλων και για τον γιο της και τη σύζυγό του, για τα παιδιά της, δηλαδή!

«Ο Γιώργος είναι η χαρά της ζωής. Ένα πλάσμα που χαίρεσαι, μα ζεις και να κουβεντιάζεις μαζί του. Η νύφη μου είναι τόσο όμορφο πλάσμα, τόσο καλοσυνάτο, ένα λουλούδι που χαίρεσαι να τη βλέπεις. Κάνει τον γιο μου ευτυχισμένο. Μιλάω μαζί της στο τηλέφωνο. Την αγαπώ», ανέφερε η Φιλαρέτη Κομνηνού αναφερόμενη στον μοναχογιό της, Γιώργο Παπαγεωργίου και τη σύζυγο του, Δανάη Μιχαλάκη, οι οποίοι παντρεύτηκαν φέτος το καλοκαίρι.

Όσο για το αν θέλει να γίνει γιαγιά; «Εγώ είμαι έτοιμη για το ρόλο της γιαγιάς. Έχω προετοιμαστεί. Μήπως να το θυμίσετε και στο Γιώργο αν τον δείτε;», είπε με χιούμορ.

Στη συζήτηση αναφέρθηκε επίσης και ο Νίκος Σεργιανόπουλος, με τον οποίο είχαν πολύ καλές σχέσεις.

«Τον αισθανόμουν να βουλιάζει στα πάθη του. Μόνο με τρυφερότητα μπορούσες να τον αντιμετωπίσεις. Το πάθος του Νίκου ήταν αυτοκαταστροφικό. Δεν έκανε κακό στους άλλους και ήταν βουτηγμένος μέσα στις ενοχές», εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια, η Φιλαρέτη Κομνηνού αναφέρθηκε και στις παραστάσεις του «Αρίστου», που ξεκινούν στο Θέατρο Πορεία στις 7 Φεβρουαρίου. Το έργο αναφέρεται στην υπόθεση του «Δράκου του Σέιχ Σου», Αριστείδη Παγκρατίδη, που εκτελέστηκε.

«Θα βρίσκομαι και στο μιούζικαλ «Η αυλή των θαυμάτων», που βασίζεται στο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, από τις 11 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής», κατέληξε.