Η Heidi Klum αποκάλυψε ότι τα πόδια της είναι ασφαλισμένα για 2 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το ένα είναι πιο ακριβό από το άλλο

19.01.2022
Η Heidi Klum αποκάλυψε ότι τα πόδια της είναι ασφαλισμένα για 2 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το ένα είναι πιο ακριβό από το άλλο
Όσα αποκάλυψε στο "The Ellen Show"

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο "The Ellen Show", η Heidi Klum με την Ellen DeGeneres έπαιξαν ένα παιχνίδι που ονομάζεται "Blanking" στο οποίο το supermodel έπρεπε να συμπληρώσει μερικές προτάσεις. Μια από αυτές έγραφε: "Τα πόδια μου ήταν ασφαλισμένα για 2 εκατομμύρια δολάρια… ένα άλλο μέρος του σώματος που πρέπει επίσης να είναι ασφαλισμένο είναι…". Η Klum τότε αστειεύτηκε ότι είναι το στήθος της που θα έπρεπε να συνοδεύεται από αυτή την υψηλής τιμής εγγύηση πριν εξηγήσει ότι στην πραγματικότητα ήταν ένας πελάτης που ασφάλισε τα διάσημα πόδια της, και όχι εκείνη.

Jennifer Aniston: Η sexy φωτογραφία που μοιράστηκε μόλις βγήκε από το ντους

Η ίδια συνέχισε εξηγώντας ότι αυτή η αξιολόγηση από την Lloyd's του Λονδίνου είναι ο τρόπος με τον οποίο έμαθε ότι το ένα άκρο της είναι πιο πολύτιμο από το άλλο. "Το ένα ήταν στην πραγματικότητα πιο ακριβό από το άλλο γιατί όταν ήμουν μικρή, έπεσα σε ένα ποτήρι και έχω κάτι σαν μια μεγάλη ουλή".

Η Klum δεν είναι το μόνο διάσημο πρόσωπο που έχει ασφαλίσει ένα μέρος του σώματος της. Το πρώην μοντέλο του Playboy, Holly Madison, είπε στο People το 2011 ότι η ασφάλιση του στήθους της για 1 εκατομμύριο δολάρια μέσω της Lloyd's του Λονδίνου ήταν απλώς μια πρακτική επιχειρηματική απόφαση.