Ο Kanye West πήγε απρόσκλητος στο πάρτι της κόρης του και μαρτύρησε ποιος του άνοιξε την πόρτα - Η αντίδραση της Kim Kardashian

17.01.2022
Ο Kanye West πήγε απρόσκλητος στο πάρτι της κόρης του και μαρτύρησε ποιος του άνοιξε την πόρτα - Η αντίδραση της Kim Kardashian
Υποστηρίζει ότι η Kim δεν τον είχε καλέσει και είχε ζητήσει να μη μάθει ούτε καν τον χώρο διεξαγωγής του πάρτι. Κάποιοι, όμως, την παράκουσαν. Τι ισχύει, άραγε, από όλα αυτά;

Γενέθλια είχε προχθες (15/1/2022) η Chicago West, δεύτερη κόρη και τρίτο παιδί των πάλαι ποτέ Kimye. Η χαριτωμένη μικρούλα που μοιάζει πολύ στη διάσημη μητέρα της έγινε 4 ετών και η Kim διοργάνωσε ένα σούπερ πάρτι από κοινού με τη μικρή της αδελφή, Kylie, η οποία γιόρτασε εκ των προτέρων τα γενέθλια της της δικής της κόρης, Stormi Webster που γίνεται επίσης τεσσάρων ετών την 1η Φεβρουαρίου.

Το πάρτι αυτό θα γινόταν στις 12 το μεσημέρι και ο Kanye επρόκειτο να πάρει τα παιδιά για το δικό του πάρτι που θα γινόταν στις 4 το απόγευμα. Αυτό υποστηρίζει η πλευρά της Kim, ειδικά μετά τη δημόσια έκκρηξη του Ye, όπως αυτοαποκαλείται πια ο ράπερ, κατηγορώντας την πρώην σύζυγό του ότι τον είχε αποκλίσει από το πάρτι της κόρης του.

Σύμφωνα με τον West ο οποίος μίλησε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media πήγε στο πάρτι του οποίου την τοποθεσία του αποκάλυψε ο Travis Scott, σύντροφος της Kylie και πατέρας της Stormi αλλά και του δεύτερου παιδιού που περιμένει, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν η μικρότερη αδελφή της Kim που τον έβαλε μέσα καθώς στην είσοδο, όπως είπε, οι άνθρωποι της ασφάλειας δεν του επέτρεψαν να μπει.

Η Kim, μέσω ανθρώπων της, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι απαγόρευσε την είσοδο στον Kanye τονίζοντας ότι εκείνος μπορεί να βλέπει τα παιδιά του όποτε και για όσο θέλει.

Εκείνοι, μόνο, γνωρίζουν ποια είναι η αλήθεια. Γεγονός, πάντως, είναι ότι στο τελευταίο του τραγούδι ο Kanye, ο οποίος πρόσφατα έχει δημοσιοποιήσει τη νέα του σχέση με την ηθοποιό Julia Fox αναφέρεται στον Pete Davidson, νυν σύντροφο της πρώην συζύγου του, και αυτό όχι με τον καλύτερο τρόπο!!!