5 celebrities που έκαναν εξαντλητικές δίαιτες αποκαλύπτουν τον τρόπο που τα κατάφεραν

05.01.2022
5 celebrities που έκαναν εξαντλητικές δίαιτες αποκαλύπτουν τον τρόπο που τα κατάφεραν
To να χάσεις κιλά δεν είναι εύκολο. Τις περισσότερες φορές πρέπει να περάσεις ώρες στο γυμναστήριο, να παρακολουθείς τις καθημερινές θερμίδες σου και να πεις αντίο στα αγαπημένα σου φαγητά. Και αυτό ισχύει για όλους. Γιατί παρόλο που οι celebrities φαίνονται στα μάτια μας πάντα υπέροχοι και fit, η αλήθεια είναι ότι δεν διαφέρουν από εμάς που παλεύουμε να χάσουμε ή να διατηρηθούμε στα κιλά μας. Ας δούμε κάποιους celebrities που έχασαν βάρος και μίλησαν για τον τρόπο με τον οποίο τα κατάφεραν.

Αdele

Μία από τις τραγουδίστριες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο άρχισε να γίνεται πρωτοσέλιδο το 2019 μετά την εντυπωσιακή απώλεια βάρους της. Η Adele αποκάλυψε ότι επικεντρώθηκε στην άσκηση, αλλά δεν είναι λάτρης της δίαιτας. «Κάνω τα βάρη μου το πρωί, μετά κάνω κανονικά πεζοπορία ή μποξ το απόγευμα και μετά πάω και κάνω cardio το βράδυ. Όχι διαλείπουσα νηστεία. Τίποτα. Αν μη τι άλλο, τρώω περισσότερο από ό,τι συνήθιζα γιατί γυμνάζομαι πολύ σκληρά», είπε.

Adele: Ο πρώην προσωπικός της γυμναστής αποκαλύπτει γιατί έχασε τόσα κιλά

Christina Aguilera

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τη δουλειά για να επικεντρωθεί στην οικογένειά της και σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. «Είναι πολλή στατική ενέργεια να κάθεσαι σε μια καρέκλα για 3 χρόνια και ήμουν ενθουσιασμένη που είχα την ευκαιρία επιτέλους να κάνω ένα διάλειμμα για να περάσω χρόνο με τον γιο μου και να κάνω πράγματα που με κάνουν να αισθάνομαι γεμάτη», είπε. «Ειλικρινά, νιώθω ότι όταν έχεις μια στιγμή να αναπνεύσεις και να ζήσεις τη ζωή, ειδικά ως καλλιτέχνης, είναι δύσκολο να καθίσεις και να μην είσαι για λίγο καλλιτέχνης και να μην είσαι μαμά».

Khloe Kardashian

Η Khloe Kardashian είπε ότι ο χωρισμός της με τον μπασκετμπολίστα Lamar Odom την παρακίνησε να θέλει να φαίνεται καλύτερη. «Περνούσα δύσκολα με τον Lamar. Ήταν προς το τέλος της σχέσης μας, και υπήρχε τόσο πολύ δράμα. Χρειαζόμουν μια απελευθέρωση. Στην αρχή, ήταν πολύ δύσκολο. Μικρά βήματα, αλλά άρχισα να νιώθω πολύ καλύτερα. Τις πρώτες 45 μέρες είσαι εξαντλημένη, πονάς και πραγματικά ένιωθα πιο παχιά επειδή ήμουν πρησμένη. Αν συνεχίσεις, τελικά θα πεις: “Ουάου, είναι αυτό ένα βαθούλωμα στο χέρι μου;”» είπε.

Melissa McCarthy

Η βραβευμένη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να βρει σχεδιαστές να την ντύσουν στο κόκκινο χαλί. Τελικά, αποφάσισε να αλλάξει απλώς τον τρόπο που σκεφτόταν για το βάρος της και αυτό ήταν που λειτούργησε για εκείνη καλύτερα από οποιαδήποτε δίαιτα. «Πραγματικά έπαψα να ανησυχώ για αυτό», είπε. «Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι για να χαλαρώσουμε και να μην είμαστε τόσο νευρικοί και άκαμπτοι για αυτό που, παραδόξως, λειτούργησε».

Jimmy Kimmel

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής και κωμικός παραδέχτηκε ότι παρόλο που στην αρχή δεν ξεκίνησε με υγιεινό τρόπο το ταξίδι της απώλειας κιλών, τουλάχιστον λειτούργησε για αυτόν. «Ξεκίνησα δραστικά, όπως κάνω με όλα. Αποφάσισα ότι θα έχω 2 shake πρωτεΐνης και ένα πολύ ελαφρύ δείπνο κάθε μέρα. Το έκανα για 8 εβδομάδες και μετά πέρασα σε μια αυστηρή δίαιτα 2.000 θερμίδων την ημέρα. Έχασα 25 κιλά με αυτόν τον τρόπο».

Ο Kimmel είπε ότι πιέζεται για να δείχνει σε φόρμα και είναι ανήσυχος για να κρατά το βάρος του υπό έλεγχο. «Σίγουρα νιώθω πίεση να παραμείνω αδύνατος. Δεν θέλω να γίνω ο τύπος που έχασε βάρος και τα ξαναπήρε όλα», είπε.